Със или без брада

Със или без брада

Мнениеот shhuus » 10 Фев 2012, 14:25

Как предпочитате мъжа си? Гладко обръснат, леко набола брадичка или рошасал като козел?

Моите лични предпочитания са, да има лека брада на един два дена.
Моя приятелка предпочита мъжа й да има бузки като на бебешко дупе.

А вие?
"Аз-ът е само едно местоимение!"
Аватар
shhuus
 
Мнения: 66
Регистриран на: 10 Фев 2012, 09:04

Re: Със или без брада

Мнениеот Silvi » 10 Фев 2012, 14:32

shhuus написа:Как предпочитате мъжа си? Гладко обръснат, леко набола брадичка или рошасал като козел?

Моите лични предпочитания са, да има лека брада на един два дена.
Моя приятелка предпочита мъжа й да има бузки като на бебешко дупе.

А вие?

Всичко е строго идивидуално, има мъже, на които им отива да бъдат с лека брада, на други повече им отива да бъдат гладко обръснати. Аз лично харесвам мъжът ми да бъде гладко обръснат, но си го харесвам и с леко набола брада.
Silvi
 
Мнения: 234
Регистриран на: 04 Яну 2012, 16:02

Re: Със или без брада

Мнениеот d_2 » 10 Фев 2012, 14:33

Аз предпочитам мъже с леко набола брада. Мисля, че е много секси. 8-)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Със или без брада

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 12:20

Дали има връзка между мъжката брада и предпочитанията на жените досега не са правени задълбочени изследвания в световен план. Но според проучването, което група британски учени са провели преди две години, може да бъде обособена ясна закономерност между съответния тип окосмяване по мъжкото лице и намеренията на жените към конкретния мъж.Експериментът се състоял в това, че на жените, участвали в него, били показани снимки на сравнително по-възрастни мъже,за които се предполага, че им е време да се задомят. Акцентът във фотографиите бил поставен върху брадата им – всички до един били разделени в пет категории – гладко обръснат, с леко набола брада, с израсла брада, поддържана къса брада и дълга брада.
Според снимките, които им били показвани, жените трябвало да определят какви според тях са съответните мъже по отношение на показатели като мъжественост, улегналост, възможна агресивност, като е зададен и въпросът биха ли се съгласили да поддържат връзка с въпросните мъже и каква би била тя – кратка, сравнително продължителна или такава с дългосрочна перспектива.
Класацията, която направили жените независимо една от друга, показвала, че предпочитани са мъжете с леко набола брада. Тези господа, според представителките на нежния пол, са за предпочитане както за мимолетна секс авантюра, така и за връзка с перспектива.Необичайното заключение, до което експериментът довел, било, че жените не харесват избръснатите мъже, които били поставени на последно място както по показатели като мъжественост, така и по стабилност и възможност за дългосрочно обвързване.
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Със или без брада

Мнениеот Memento » 13 Фев 2012, 12:33

Мисля си, че щом модата сред мъжете е леко набола брада това се харесва на жените иначе нямаше да стане модно напоследък.
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Със или без брада

Мнениеот ogi-smile » 16 Фев 2012, 17:10

Жените казват, че искат високи и красиви мъже. Това го казват не само стереотипите, но и самите жени. Да си виждал жена, която да твърди, че идеалният мъж е нисък, тантурест и брадясал?Въпреки че много жени ще ти кажат, че брадата ти ги драска и ти придава неподдържан вид...Естественото мъжко окосмяване често се котира по-добре от идеално обезкосменото тяло... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Със или без брада

Мнениеот Memento » 16 Фев 2012, 17:24

ogi-smile написа:Жените казват, че искат високи и красиви мъже. Това го казват не само стереотипите, но и самите жени. Да си виждал жена, която да твърди, че идеалният мъж е нисък, тантурест и брадясал?Въпреки че много жени ще ти кажат, че брадата ти ги драска и ти придава неподдържан вид...Естественото мъжко окосмяване често се котира по-добре от идеално обезкосменото тяло... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)


Извинявай, какво означава думата "тантурест"?
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Със или без брада

Мнениеот southern_sun » 08 Мар 2012, 13:10

Тъй като вече съм давала вече коментар в подобна тема, но аз лично съм за гладко избръснаните мъже. И ще се защитя с факти извлечени от един сайт в интернет. Първо наличието на брада е признак на високо количество тестостерон, което прави мъжа по привлекателен в женските очи и разбира се по-желан интимен партньор. Ако до скоро това се е харесвало обаче на жените, сега жените си падат по гладко обръснати мъже. В действителност брадата състарява мъжа и го правили зловещ. От друга страна брадата издава по-висок социален статус, вдъхва респект и е белег за мъжественост.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Със или без брада

Мнениеот teddy » 13 Мар 2012, 11:50

d_2 написа:Аз предпочитам мъже с леко набола брада. Мисля, че е много секси. 8-)

Защото и аз так ;) Мъжът ми почти винаги ходи с леко набола брада - тя и косата му е толкова, де :lol: Минава ги с машинката заедно и много рядко си бръсне брадата. Така повече му отива и наистина е много секси :mrgreen:
teddy
 
Мнения: 177
Регистриран на: 06 Мар 2012, 13:14

Re: Със или без брада

Мнениеот roshlata » 06 Апр 2012, 11:09

Не си падам по брадати мъже :mrgreen: Обичам гладката кожа, повече ми харесва, а и не боцка. Свързвам необръснатия мъж с неподдържан мъж. Поне моя така си ми харесва - гладко избръснат. На някои мъже просто не им отива брада и моят е един от тях. Аз съм за бръсненето и за епилацията - всички косми долу :lol:
roshlata
 
Мнения: 51
Регистриран на: 29 Мар 2012, 15:46

Следваща

Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron