14 Май 2012, 15:47
Не е важно дали си слаб или дебел, добре сложен или имаш несъразмеримо тяло, важното е да се харесваш такъв какъвто си. Както се възприемаш ти, така те възприемат и околните. Винаги съм стояла зад мотото: Обичай се за да те обичат и околните!
16 Май 2012, 13:39
Че аз като съм по-обличка, да не би да съм грозна

Не, да си красива, не означава да си слаба, защото красотата извира от душата на човек и ако той се чувства добре в кожата си, няма как да изглежда зле

Лошото е, че се налагат някакви обществени норми, в които едва ли не всеки трябва да се вмести. Хора ние не сме шампоан, който наливат в избрана опаковка... Няма как всички да сме еднакви, а и не е обходимо. Живеем в шарен свят и това му е чара на живота - срещаш различни хора, научаваш различни неща, но ти винаги си оставаш един и същ!
06 Дек 2012, 14:24
В никакъв случай красива не означава слаба.Всичко това ни е насъдено от медии, списания, манекенки, фотомодели,които издеавателстват над своите тела за да изглеждат добре.Това не е всичко.По-лошото е, че нашите деца ги гледат с възхищение и искат да приличат на тях, но не знаят,че всичко това е един макиаж, който не е подплатен с естествена красота, а е дело на много фотошоп, който обърква представите на поколенията за красота.Благодаря.
11 Дек 2012, 10:50
Разбира се, че не.Слабото тяло не винаги е красиво тяло,напротив.Важно е излъчването на човек,усмивката му, положителната енергия която носи,независимо от това дали е пълен или слаб.
25 Дек 2012, 03:07
Слаба или дебела, зависи човек как се чувства. Много слаби момичета в графата "Красиви" влизат и в графите "Самотни" , "Нещастни" и т.н. Кое е по-важното?! За всеки влак си има пътници все пак...
06 Яну 2013, 23:17
Има много жени, които са далеч от идеалното тегло, но са изключително красиви!
18 Фев 2013, 21:18
,,мили дами,обичайте се,защото всяка от нас е прекрасна по свой собствен и неповторим начин ''- страхотно! не е нужно да си клечка за да си красива,красотата се носи в душата и е само за ценители
27 Мар 2013, 14:39
Означава оформена...Мъжете харесват жени с пищни форми, които радват очите, изпълват ръцете...и втвърдяват мъжествеността. Повечето ми познати са споделяли, че предпочитат в леглото им да се настани създанияес голям бюст, заоблено коремче и щръкнало дупе, защото кокалите им убиват!
01 Апр 2013, 14:24
Означава оформена...Мъжете харесват жени с пищни форми, които радват очите, изпълват ръцете...и втвърдяват мъжествеността. Повечето ми познати са споделяли, че предпочитат в леглото им да се настани създанияс голям бюст, заоблено коремче и щръкнало дупе, защото кокалите им убиват!
Все едно аз съм го написал това...Поне за мен е точно така.