С намаляващите доходи все по малко семейства могат да си позволят да отидат на почивка. Къде ходите на почивка? В България или в чужбина обича да почива българина?
ДА! Но по определени места като: Заслужава си в Триград. Ако се съберете повече от 10 души може да си хванете и "екскурзовод" и да направите едно спускане и пещерите там (не се навиват за по-малки групи).Аз скоро бях в едно село което се води за най-високото на балканите - Манастир (ударението пада в/у първото "а").Намира се на 1650 метра надморска височина в Родопите.Там се разхождах ме до Хайдушките поляни и манастира "Св.Дух".От всичките места из нашата Татковина там най-много ми хареса.Има само един малък недостатък - не видях да има хотел или някаква станция в селото ... И отново ще поемем и тази година, просто е страхотно...
Може би на море, Слънчев бряг или нещо подобно, със силен нощен живот море и силно слънце. Тези балкански разходки са за по-улегнали хора, семейни, пенсионирани и т.н. рано ми е още, а и нашата природа не е кой знае колко интересна, вече ми е омръзнала.
Планираме. Работата край няма, пари винаги не достигат, но без почивка не оставаме. Нямам търпение и все още се двоумя дали да използвам намаленията сега,но отпуските пък са неизвестни, та май ще се наложи да изчакам.
Надявам се на една разходка до Италия, но живот и здраве...Средствата винаги може да се оползотворят в нещо по - практично, но ако ние не си създаваме удоволствия, то кой тогава ще помисли за нас?
Ах, да знаете само как ми се ходи, но май няма финансии...едвам връзваме гащите както има един лаф. Искам и на море и на планина, но няяяяяяяямаааааа )))) В момента точно много ми се ходи на зимен курорт да карам ски