Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
25 Ное 2014, 13:16
Защото винаги търсим едно и също, колкото и да не искаме да си го признаем, имаме си някакъв модел, който харесваме и това е истината.
28 Ное 2014, 10:15
Ами, ха де! Според мен сме свикнали на едно и също и колкото и да си твърдим, че търсим някой различен, все ще попадаме на едни и същи
20 Яну 2015, 13:58
Pipilota написа:Ами, ха де! Според мен сме свикнали на едно и също и колкото и да си твърдим, че търсим някой различен, все ще попадаме на едни и същи

Така е, като винаги сме харесвали едно и също, нормално да намираме едни и същи, но понякога е възможно да стане и коренно различното нещо и да намерим някой различен
14 Апр 2015, 13:15
Все пак всеки човек си има определен тип хора, които го привличат. Колкото и да искаме да намерим друг няма да се случи.
29 Апр 2015, 12:21
Snejna написа:Все пак всеки човек си има определен тип хора, които го привличат. Колкото и да искаме да намерим друг няма да се случи.
Така е!

Имаме си идеал, който, колкото и да осъзнаваме, че е лош, той не се променя!
31 Юли 2015, 16:11
Съгласна съм, единственото безумие, че явно някой е искал да си присвои тези мисли, но малко некадърно го е копи-пейстнал
31 Юли 2015, 16:41
Преди да срещна мъжа ми всяко гадже нямаше нищо общо с другия, това откачена ли ме прави или безхарактерна, някак не мога да преценя разликата
03 Авг 2015, 09:00
borkova написа:Преди да срещна мъжа ми всяко гадже нямаше нищо общо с другия, това откачена ли ме прави или безхарактерна, някак не мога да преценя разликата

Не знам колко различни гаджета може да имаш. Според мен все си има разни общи черти и неща, котио дори и да се правиш, че не виждаш те са там.
04 Авг 2015, 10:35
Нали знаете, че се твърди, че винаги си намираме патньори, които приличат на родителите ни (съответно на майката или бащата , зависи от пола). Какво мислите за това? Намирате ли прилика м/у гаджетата ви и родителите ви?
06 Окт 2015, 09:43
Дет' се вика едно си знае баба, едно си бае, че и с гаджетата така

)