Как да изберем техника ?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Как да изберем техника ?

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Сеп 2015, 21:21

Аз незнам по какво да избирам, гледам цената да ми е по джоба и марката да е известна. Имам си някои любими и се доверявам на тях )
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот S_Milenska » 01 Окт 2015, 09:40

Каквото му се падне на човек, според класът на изпълнението на продукта, цената е супер важен ориентир. :) Аз техниката главно на външен вид и цена я избирам ;)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот exotic » 01 Окт 2015, 16:50

S_Milenska написа:Каквото му се падне на човек, според класът на изпълнението на продукта, цената е супер важен ориентир. :) Аз техниката главно на външен вид и цена я избирам ;)

Разбира се, че класът има огромно значение и енергоспестяващия, и този на изпълнение, за цената, в това няма спор, та и аз така, точно по това се ориентирам и аз :idea:
exotic

Мнениеот asdddwww » 27 Ное 2015, 16:37

Марката също е от значение, не може да си купиш нещо, което никой не знае и да очакваш да се държи като световно наложена марка. :roll:
Аватар
asdddwww

Мнениеот LEILA » 30 Ное 2015, 13:49

asdddwww написа:Марката също е от значение, не може да си купиш нещо, което никой не знае и да очакваш да се държи като световно наложена марка. :roll:

Оо, виж това е точно така, особено, когато става дума за техника, която не остарява морално след 6 месеца и да се налага да го сменяш след 2-рата година :idea:
LEILA

Мнениеот silver933 » 01 Дек 2015, 14:41

Те тея дето морално остаряват май си ги носим в джоба ;)
Аватар
silver933

Мнениеот mimeto90 » 01 Дек 2015, 17:16

silver933 написа:Те тея дето морално остаряват май си ги носим в джоба ;)

Даа... единствено умната техника, която се нуждае от постоянен рефреш има начин да остарее морално, всичко друго щом върви и е запазило силите си, значи е ок...
mimeto90

Мнениеот svetlozara » 20 Яну 2016, 17:27

mimeto90 написа:

Даа... единствено умната техника, която се нуждае от постоянен рефреш има начин да остарее морално, всичко друго щом върви и е запазило силите си, значи е ок...

Точно, смарт техниките са важни да се запазват и да се радваш на тях. :) Останалото бива, е в това число влиза и компютъра, който често има нужда от по-добър софтуер.
svetlozara

Мнениеот pavleta » 09 Фев 2016, 15:10

svetlozara написа:
mimeto90 написа:

Точно, смарт техниките са важни да се запазват и да се радваш на тях. :) Останалото бива, е в това число влиза и компютъра, който често има нужда от по-добър софтуер.

Хич не отбирам от марки и параметри, за това се доверявам на мъжа. Като почна да го ползвам тогава мога да кажа става ли или не става дадена марка :wink:
pavleta

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Фев 2016, 15:25

Или по-точно става или не става дадения уред, защото ако си преценила з амарката, няма да се чудиш следващия път какво да купите. :)
Аз избирам у нас AEG и винаги оставам доволна от избора си, всичко е на тази марка - хладилника, печката, пералнята. А за отоплението сме се спрели на самсунг. :)
Аватар
Ваня Стойчева

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения