Варна:Електронен регистър за детските градини

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Варна:Електронен регистър за детските градини

Мнениеот FramarLekari » 01 Мар 2012, 15:36

Във Варна стартира електронна система за записване в детските градини

Готова е електронната система за записване в детските градини и ясли, която тази година Община Бургас ще използва за първи път. В периода 1 – 30 март всеки заинтересован бургазлия може да се запознае с характеристиките на специално изготвения сайт, в който са публикувани всички необходими указания и документи. Неговият адрес е:

www.dzburgas.org

Новата електронна система ще заработи реално на 2 април в 08.00 часа. Тя ще бъде достъпна още през банер в сайта на Община Бургас. Идеята е да се сложи край на часовете висене по опашки пред детските ясли и градини. Родителите, които нямат достъп до компютър или интернет, ще могат да кандидатстват на място в детските заведения, чийто персонал е инструктиран да ги обслужи и своевременно да „качи” данните в системата. Въпреки този компромис записването и класирането ще се извърши изцяло по електронен път.

Правилата за прием можете да видите и тук:

http://www.burgas.bg/bg/info/index/655

Ако нещо не им е ясно, във времето до реалния старт на записването бургаските родители могат да изпращат своите въпроси на електронна поща: v.taralova@burgas.bg
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Варна:Електронен регистър за детските градини

Мнениеот lyuta_chushka95 » 03 Сеп 2019, 13:17

Идеята е много добра, стига системата да работи и да няма сривове. Така наистина чакането на опашки за записване е спестено и е голямо улеснение както за родителите, така и за служителите в детските градини.
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55

Re: Варна:Електронен регистър за детските градини

Мнениеот iriny » 20 Ное 2019, 10:21

lyuta_chushka95 написа:Идеята е много добра, стига системата да работи и да няма сривове. Така наистина чакането на опашки за записване е спестено и е голямо улеснение както за родителите, така и за служителите в детските градини.


Този електронен регистър за детските градини само за Варна ли е?
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта