Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот steveza » 08 Мар 2012, 12:42

Искам да споделя впечатленията си от един препарат, който се нарича МАОЛО. Използвам го за ниските левкоцити, които ми спадат след химиотерапията. С него се чувствам добре и сигурна, че няма да ме върнат от химиотерапията с ниски левкоцити, както ставаше по-рано преди да открия МАОЛО във Фрамар.Сега го вземам и профилактично, между двете химиотерапии по 1 капсула на ден, както и една седмица преди и след вливанията по 2 капсули дневно. С него са ми добре и други показатели, като хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите, с които по-рано имах проблем
steveza
 
Мнения: 3
Регистриран на: 08 Мар 2012, 12:27

Re: Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот eli » 08 Мар 2012, 14:30

Чудесно е че сте открили решение на този страничен ефект. И друг път съм чувала добри отзиви за този продукт. Добре е преди започването на химиотерапията, да се поинтересуваш за страничните ефекти на лекарството, защото никак не са малко.
Аватар
eli
 
Мнения: 362
Регистриран на: 29 Мар 2011, 22:55

Re: Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот steveza » 07 Май 2012, 14:49

Благодаря за съвета Ели. Трябва да кажа, че за времето от когато пия МАОЛО, както са указанията в листовката - след хранене, не съм забелязала за себе си никакви странични явления. В листовката пише само, че може да има свръх чувствителност към някоя от съставките, ако е известно. Между другото, веднага се свързах с фирма Смило, която го разпространява и попитах все пак за някакви странични ефекти на Маоло. Попаднах на д-р Смилов, който ми каза, че до сега в годините назад не са имали оплаквания от пациенти за страничцни явления, особено ако се взема след ядене.
steveza
 
Мнения: 3
Регистриран на: 08 Мар 2012, 12:27

Re: Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот steveza » 08 Сеп 2018, 22:29

След 6 години искам да добавя нещо за този чудесен препарат Маоло. Искарах много химиотерапии от 2012 година до сега. Жива съм благодарение на химията, но и на Маоло-то защото ми поддържаше в норма и хемоглобина, тромбоцитите и левкоцитите. Доказа се като ефективен не само при мен, но и при много други болни с ниски - хемоглобин, тромбоцити и левкоцити.
steveza
 
Мнения: 3
Регистриран на: 08 Мар 2012, 12:27

Re: Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот antoaneta.hristozova » 18 Яну 2019, 11:28

Кога трябва да се започне вземането на МАОЛО - преди първа химиотерапия или вече като се започнат вливките
antoaneta.hristozova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 18 Яну 2019, 11:22

Re: Спадане на левкоцитите и МАОЛО

Мнениеот активна » 27 Яну 2019, 22:08

Относно запитване на г-жа Антоанета Христова.
Препоръчително е МАОЛО да започне да се приема профилактично преди първата химиотерапия по 2 капсули дневно, ако кръвните показатели са в референтни граници.
Но през време на всички вливания МАОЛО не се прекъсва, включително и в деня на вливане на химиотерапевтика. Също така се препоръчва в средата на периода между две вливания, в повечето случаи те са на около 21 дена т.е на около 10-тия ден, пациентът сам да си организира контролно изследване на кръвта. И в зависимост от тези междинни резултати на левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите, се преценява дозировката на МАОЛО.
Важна при използването на МАОЛО е дозировката, за да се случи очаквания от Вас ефект по време и след химиотерапия и лъчетерапия. МАОЛО не е като антибиотик, да го пиеш и да не се интересуваш, какво се случва с левкоитите ти, хемоглобина , тромбоцитите и неутрофилите ти, между двете вливания или лъче-процедури. Необходимо е пациентът да прави междинни изледвания на тези показатели между две вливания и ако са в норма, оставаш на същата дозировка. Ако кръвният показател е тръгнал да излиза над горна референтна граница, намалявате. При спадане, увеличавате, като може да достигнете от профилактичната дозировка по 2 капсули на ден, до 3 - 4 – 5 и до 6 капсули дневно ( 3 х 2 ) . За подробности и въпроси може да се свързвате с дистрибутора чрез сайта за Маоло https://www.smilo-bg.com, където е посочен и телефон на лекар, с който да консултирте дозировката си. Само трябва да си подготвите последните и преди тях резултати на левкоитите, хемоглобина , тромбоцитите и неутрофилите.
МАОЛО е много ефективен препарат за тази цел, но при условие, че се приема в доза, отговаряща на динамично променящите се стойности на левкоитите Ви, хемоглобина , тромбоцитите и неутрофилите по време на химиотерапия и лъчелечение.
активна
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Сеп 2018, 19:27


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron