26 Мар 2012, 14:37
02 Апр 2012, 11:24
18 Апр 2012, 09:54
19 Апр 2012, 16:03
19 Апр 2012, 16:13
roshlata написа:Никога не съм се чувствала зле от начина, по който изглеждам - бременна съм и това е един от най-вълнуващите моменти в живота миНе гладувам, защото все пак в мен расте и се развива нов живот. Гледам да се храня здравословно и да не прекалявам с количеството храна, но не се ограничавам от нищо. Посещавам Йога за бременни и се чувствам прекрасно. Грижа се и за външния си вид, защото това, че съм бременна не означава, че съм престанала да бъда жена.
Някои жени го използват като оправдание и доста се занемаряват, а не бива. Защо да нахлузваме анцузи и дрехи за бременни, и косата ни вечно да е вързана на опашка?
По-скоро е въпрос на вътрешно усещане, а не на това дали си бременна или не. Една жена, ако по принцип се поддържа и полага грижи за себе си, го прави независимо дали е бременна, с едно или 2 деца, че дори и баба. Възхищавам се на жени, които са видимо на възраст, а са толкова спретнати и сияещи. Пожелавам си и аз да изглеждам така на техните години
10 Май 2012, 09:59
10 Май 2012, 10:24
14 Май 2012, 13:22
mile_jeleva написа:И аз съм съгласна,че жената по време на бременност не трябва да се занемарява.Бременна съм и се чувствам прекрасно,не отдавам значение на неразположенията-все пак това е един прекрасен момент в живота на една жена.Всичко,което се случва на жената по време на бременността е част от природата и трябва да го приемаме с положителна нагласа,все пак малкото човече усеща настроенията на майката.А грижата за външността-това е до конкретната жена,ако се е поддържала преди това,няма как да спре,само защото е бременна.
23 Май 2012, 15:41
10 Юли 2012, 13:29