Тайната на красивите мигли и вежди

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Тайната на красивите мигли и вежди

Мнениеот bobito » 09 Май 2012, 16:38

Не вярвам особено на тези серуми за растеж на миглите :roll: И моите не са много дълги и извити, но какво да се прави, не може всички да пърхаме с мигли така, че да става течение :lol: Използвам спирала за обем и съм доволна от ефекта. Понякога си правя и маска със зехтин, но не съм забелязала някаква разлика. Най-вероятно се иска по-голямо постоянство, пък аз съм малко несериозна...
bobito

Мнениеот denkaruseva » 25 Мар 2013, 12:50

Чувала съм, че е хубаво миглите да се мажат с бадемово или орехово масло. Ставали по - лъскави и здрави :P
denkaruseva

Мнениеот ninars » 23 Апр 2013, 12:30

Пробвали ли сте ефекта на Ревиталаш? Споделете
ninars

Мнениеот beautymaniac » 24 Апр 2013, 15:43

Аз ги мажа с бадемово масло и нямам проблеми.
А ползвали ли сте този продукт http://bg.strawberrynet.com/makeup/rapi ... 36/#DETAIL?
Споделете мнения дали си заслужава да се пробва :)
beautymaniac

Мнениеот rossitta » 23 Май 2013, 13:24

А какво е мнението ви за поставяне на изкуствени мигли? Козметичката ми каза, че трае около 2 седмици и не вреди, но аз не съм сигурна. Страхувам се да не ми изкапят миглите...Дайте ми съвет!
rossitta

Мнениеот djudjanka » 23 Май 2013, 15:02

Няма ли да стоят неестествено изкуствените мигли през деня? За дискотека или вечерно парти мисля, че са по-подходящи. А иначе дали ще окапят зависи колко са ти здрави миглите, може през това време да ги подхранваш с нещо. Аз също ползвам бадемово масло и съм доволна. ;)
Аватар
djudjanka

Мнениеот spring » 27 Май 2013, 15:13

При изкуствените мигли решаващ е избора на дължина и гъстота на снопчетата. Можеш да станеш изкуствена като кукла или пък да подчертаеш миглите си, без изобщо да си личи чужда намеса. Всичко опира до преценката... :P
spring

Мнениеот beautymaniac » 06 Юни 2013, 11:31

А пробвали ли сте продукти на марката Missha - видях, че предлагат техни продукти на ягодка и се чудя дали са качествени. Поне за мен тази марка е непозната, а предлагат продукти с грижа за кожата, грим.
beautymaniac

Миглите ми падат – какво да правя!

Мнениеот PasDeDeux » 21 Дек 2013, 15:13

Напоследък имам проблем, който започна да ме притеснява особено много!

Миглите ми започнаха да падат доста интензивно! Спрях да слагам какъвто и да било грим, още преди две седмици, когато забелязах, че се случва нещо различно с миглите ми.
Започвам да се плаша, защото от два дни залязвам очевидната разлика, на места се вижда, че липсват мигли!

На какво може да се дължи падането на миглите ми, какво да направя за тях?
Преди да забележа, какво се случва не съм променяла използваната козметика, абсолютно нищо!

Виждала съм в козметичните магазини и в аптеките да с продават в едни малки шишенца лосиони за очи и мигли, но не зная до колко са ефикасни и дали е възможно да ми навредят повече?! С кого да се консултирам и как да спра това, преди да съм останала без мигли?
PasDeDeux

Re: Миглите ми падат – какво да правя!

Мнениеот Nightmare » 21 Дек 2013, 15:15

Аз съм си мазала миглите след да се ги опърлига с бадемово масло всяка вечер, доста бързо помогна, но не зная при теб как стоят нещата. Според мен е добре да отидеш при личен лекар!
Nightmare

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика