02 Апр 2012, 15:34
rony_80 написа:И аз да отправя своя въпрос - след раждането като че ли желанието ми за секс доста намаля. На какво се дължи и каква е причината? Вярно е, че съм ангажирана повече с детето, но обичам съпруга си и не искам да го ощетявам по никакъв начин...
02 Апр 2012, 15:46
02 Апр 2012, 22:34
Dr Olga Vasileva написа:Neo написа:Честото мастурбиране до колко може да ми навреди,и въобще вредно ли е ?
Последните проучвания в областта на сексологията доказват, че самозадоволяването не е вредно, а понякога дори полезно!
Мастурбацията (онанизъм, ръкоблудие) при мъжете активизира имунната система и предотвратява проблеми, свързани с простатната жлеза, разнообразява интимния живот на партньорите, снема стреса и напрежението.
Обаче има случаи, когато човек губи желание за секс и предпочита да задоволява нуждите си сам. Също така прекалено интензивната мастурбация може да доведе до фрактура на пениса.
Честият онанизъм може да доведе до разстройство на умствената дейност, разсеяност.
Ако смятате, че имате проблеми е най-добре да се обърнете към специалист в тази област.
Желая Ви успех!
03 Апр 2012, 08:39
11 Апр 2012, 14:02
SunFlower написа:Може ли да има пристрастеност към секса и на какво се дължи тя? Обяснявам малко по-конкретно: да изпитваш желание да правиш секс всеки ден при това по няколко пъти. Нормално ли е това?
07 Май 2012, 20:27
09 Май 2012, 13:02
14 Май 2012, 15:13
Neo написа:Не мога да свърша когато ми правят орална любов това нормално ли е ?
14 Май 2012, 15:46
Forman написа:Предпочитанията към анален секс считат ли се за отклонения в секса? Нормално ли е момичето/жената да изпитва свръх удоволствие от аналния секс и това да доведе до оргазъм?
16 Май 2012, 08:12