16 Май 2012, 10:39
didi33 написа:Добър ден!От почти 3 год. имаме с мъжа ми сексуален проблем и толкова време вече ништо не се променя.Аз се чувствам гадно да го попитам какво става и той също ништо неказва.Проблемът е че когато започнем уж да го правим и докато ме докосне и свърши без въобще да се е стигнало до проникване,а в същото време е в ерекциа.Моля ви пишете ми на какво може да се дължи това и дали ще се оправи някога.Аз съм на 31г.той е на 43 от15години сме заедно.Преди 4 години ни се роди детенце и аз пурво си мислех да не е това пречината и не го отразявах чак толкова да но сега вече след почти 3 години вече мисля,че е сериозно и в същото време немога да се осмеля да говоря с него,а и той самия вижда,дава си сметка какво става с него ,но неповдига темата,а аз вече нямям желание за секс защото имам нужда от проникване да задоволяваме по друг начин,но явно вече не ми е достатъчен,а след като не се получава и започнах да се изнервям че хем вижда проблем хем неправи нищо в смисъл не се потърси по доктори някаде незнам и аз как ще я караме.Моля ви даите ми съвет и ме насочете какво е това.Благодаря!
22 Май 2012, 14:42
23 Май 2012, 09:57
Forman написа:Понякога имам болезнена ерекция. Всичко е наред по време на половия акт, възбуждам се нормално, акта трае 40-50 минути с любовната игра, но в края на акта изпитвам болка преди и по време на изхвърляне на спермата.На какво може да се дължи това? Заболяване ли е и към кого мога да се обърна?
23 Май 2012, 16:22
Dr Olga Vasileva написа:Forman написа:Понякога имам болезнена ерекция. Всичко е наред по време на половия акт, възбуждам се нормално, акта трае 40-50 минути с любовната игра, но в края на акта изпитвам болка преди и по време на изхвърляне на спермата.На какво може да се дължи това? Заболяване ли е и към кого мога да се обърна?
Здравей, Forman.
Болезненото полово сношение или диспареуния се характеризира с повтаряща се или продължителна болка преди, по време и след коитуса.
Диспареунията се среща и при двата пола и се смята за едно от най-разпространени сексуални проблеми между партньорите.
Причините за възникване на болезненото полово сношение са следните:
при мъжете
поствъзпалителни промени в пикочо-половата система;
алкохолизъм;
наркотични и упойващи средства;
медикаменти;
партньорски взаимоотношения.
За повече информация трябва да се обърнеш към лекар-специалист - уролог-андролог, сексолог за да се изключи или да се подтвърди диагнозата.
24 Май 2012, 14:36
02 Апр 2014, 14:48
14 Апр 2014, 12:41
17 Юли 2017, 10:23
19 Юли 2017, 20:38
20 Юли 2017, 08:34
BGVictory написа:Здравейте.
С приятелката ми правихме секс и по едно време, като го вкарах, се чу изпукване (както при пукането на пръсти). Проверихме в интернет и навсякъде се споменаваше фрактура на пениса заедно с изброени симптоми, като болка, отток, рязко спадане на ерекцията и др. Нямам нито един от тях, единственото, което ни притеснява е, че не мога да достигна пълна ерекция и освен това май се прегъва през средата повече, отколкото е нормално.
Ако ми дадете съвет ще съм много благодарен.