miki написа:Момичета, не мога да не споделя - купих си розовата пяна на Лореал, която се използва преди издухването на косата със сешоар. Нанася се на мокра коса, като първо я предпазва от горещия въздух и второ увеличава обема. Ще я пробвам и пак ще пиша
Пиши, пиши, а снимка можеш ли да изнамериш отнякъде?
Винаги обръщам внимание на съдържанието на продуктите, които избирам. Отскоро го правя, но вече се научих да не пазаря на сляпо каквото и да е. Използвам пяна за коса и задължително купувам такава, която не съдържа алкохол, за да не ми изсушава косата допълнително. Четката и сешоара са много важни - хубаво е четката да е кръгла и с голяма повърхност, а сешоара да е силен. Фризьорката ми никога не ми е сушила косата с главата надолу - много погрешно разбиране. След като си измия косата, леко я подсушавам и поставям пяна в корените. Отделям горните кичури и започвам да я издухвам от най-долния пласт като издърпвам с четката. Определено постигам желания обем и косата ми се задържа до следващото измиване, като единствено я пооформям сутрин преди да изляза - бретона и краищата главно.