специалистът има ли пол?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

специалистът има ли пол?

Мнениеот cheap&chic » 05 Апр 2012, 19:27

здравейте, мъже, а и жени :) днес ме гложди една тема, която бях позабравила, но отдавна ми е обект на силен интерес. досега, все каквито и мъже и любови да съм имала, опрем ли до въпроса със специалистите мъже (масажисти, гинеколози, мамолози и т.н. интерактивни поддръжни елементи), става доста чувствително положението. нима е трудно човек да се абстрахира от половата си принадлежност, когато сме в просто една лекар-пациент зависимост? има и много жени, но винаги най-добрите гинеколози, например, са мъже. масажистите, като че ли - също. наистина ли има такова голямо значение за вашите чувства, че друг мъж ще инспектира половинката ви, след като тя е напълно наясно защо е отишла при специалист, а той, ако е такъв наистина - още повече, едва ли не. честно, се съмнявам, че след гледката на 30 вагини на ден, гинеколога изобщо приема жената като нещо повече от медицински образец или лабораторна проба. и как ми се ще да разберете, че тя поддържа здравето си основно заради вас, а не заради онзи, дето ще й прави антицелулитен масаж :) толкова ли е трудно?
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic
 
Мнения: 49
Регистриран на: 19 Яну 2012, 15:28

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот sanya » 06 Апр 2012, 09:30

cheap&chic написа:здравейте, мъже, а и жени :) днес ме гложди една тема, която бях позабравила, но отдавна ми е обект на силен интерес. досега, все каквито и мъже и любови да съм имала, опрем ли до въпроса със специалистите мъже (масажисти, гинеколози, мамолози и т.н. интерактивни поддръжни елементи), става доста чувствително положението. нима е трудно човек да се абстрахира от половата си принадлежност, когато сме в просто една лекар-пациент зависимост? има и много жени, но винаги най-добрите гинеколози, например, са мъже. масажистите, като че ли - също. наистина ли има такова голямо значение за вашите чувства, че друг мъж ще инспектира половинката ви, след като тя е напълно наясно защо е отишла при специалист, а той, ако е такъв наистина - още повече, едва ли не. честно, се съмнявам, че след гледката на 30 вагини на ден, гинеколога изобщо приема жената като нещо повече от медицински образец или лабораторна проба. и как ми се ще да разберете, че тя поддържа здравето си основно заради вас, а не заради онзи, дето ще й прави антицелулитен масаж :) толкова ли е трудно?

Това, за което пишеш си е чиста ревност за мен :mrgreen: Лекарят си е лекар, независимо от пола. Какво значение има дали е мъж или жена, след като е специалист и ще ти помогне? Все едно аз да забраня на мъжа си да ходи при фризьорка, защото е жена :lol: Тя неговата му е бивша приятелка, де, но въпреки всичко не се притеснявам от този факт. Така че, мъже, бъдете спокойни - ако жената до вас е сериозна, вие ще сте единствения мъж за нея. А ако не е, ще си позволи да кривне с друг мъж независимо от това дали е специалист или не.
sanya
 
Мнения: 62
Регистриран на: 05 Апр 2012, 12:32

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот utro77 » 23 Май 2012, 16:43

Въпроса има и една обратна страна. Доколко жените се чувстват удобно да се обърнат към специалист - гинеколог от мъжки пол.
Съпругът ми е интелигентен човек и никога не е показал с нещо, че би го притеснил пола на гинеколога ми.
От друга страна обаче, трябва да си призная, че самата аз предпочитам гинеколога ми да е жена. :? Просто чисто човешки ми е неудобно....
Suffer well!
Аватар
utro77
 
Мнения: 53
Регистриран на: 23 Май 2012, 15:56

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот Forman » 23 Май 2012, 16:55

Странни сте вие жените, мислите ли, че мъжете лекари гледат на пациентите си като на сексуални обекти? Това е в разрез със клетвата, която дават поемайки дипломата си.
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот Cuddy » 21 Дек 2012, 18:04

Не съм съгласна, че гинеколозите мъже са по-добри. Не го казвам само като пациент, а и като страничен наблюдател на работата им.

Гледам да не обсъждам предварително при кого съм на преглед и обикновено сервирам нещата след свършен факт. Не си сменям мамолога с лека ръка, така че не са ме видели кой знае колко специалисти по без сутиен. :lol:
Cuddy
 
Мнения: 234
Регистриран на: 26 Дек 2011, 16:12

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот rinnabg » 21 Дек 2012, 22:54

Според мен един специалист не е важно какъв пол е. Мен не ме притеснява дали е мъж или жена, стига да си разбира от работата.
rinnabg
 
Мнения: 7
Регистриран на: 01 Апр 2011, 16:18

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 15:27

Няма значение пола , важното е човека да разбира от работата си, полът е без значение!
borisov87
 
Мнения: 77
Регистриран на: 03 Яну 2013, 15:19

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот bojo_kolev » 03 Окт 2013, 15:39

Съществуват много мнения, че мъжете са по-добри в едни професии, а жените в други, но в крайна сметка, аз не смятам така, въпреки че жените извоюват по-трудно позициите си от нас или поне с такова впечатление съм останал, което естествено не е правилно, толкова години са се борили за правата си и в един момент, те са привидно на лице, но трябва сериозна война, за да постигнат желаното. :)
bojo_kolev
 
Мнения: 283
Регистриран на: 01 Окт 2013, 12:35

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот djudjanka » 04 Окт 2013, 10:21

По принцип не би трябвало специалистът да се определя по пола. Но специално за гинеколозите, аз предпочитам мъжете. Има си професии, които са по-подходящи за мъже или жени. Например в детската градина не съм видяла да работят мъже (освен пазача) или трактористът да е жена. :P
Аватар
djudjanka
 
Мнения: 340
Регистриран на: 26 Окт 2012, 14:12

Re: специалистът има ли пол?

Мнениеот Krum » 27 Ное 2014, 12:26

Не мисля, че е от значение, само че от друга страна, вие как мислите - ние дали искаме да ходим на специализирани прегледи при жени? :D
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30

Следваща

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта