Прага: Изложение "Вино и деликатеси"

Светът на здравето в дати.

Прага: Изложение "Вино и деликатеси"

Мнениеот FramarLekari » 26 Апр 2012, 11:57

Българските вина бяха отличени с пет медала на изложение „Вино и деликатеси” в Прага

В рамките на изложението „Вино и деликатеси” в Прага, което събира фирми от цяла Европа бяха наградени фирмите изложителки от лозаро-винарския бранш. Председателят на Асоциацията на сомелиерите в Чешката Република Иво Дворжак награди с пет медала български вина. Медалите бяха връчени на изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по лозата и виното инж. Красимир Коев, който ще ги предаде на фирмите.
Златен медал за „Шардоне“ получи винарска изба „Шато Бургозоне“. Златен медал за „Сира“ взе винарска изба „Мидалидаре Естейт“. Със сребърен медал бяха отличени „Шардоне Калиста“ на винарска изба „Мидалидаре Естейт“, „Каберне&Мерло“ на винарска изба „Лайт Касъл“. Бронзов медал за „Мускат“ спечели винарска изба „Винал” АД-Ловеч.
Днес на Международното изложение „Вино и деликатеси” в Прага е Ден на България. Българското участие е със съдействието на Министерство на земеделието и храните.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Прага: Изложение "Вино и деликатеси"

Мнениеот marchinko73 » 02 Сеп 2019, 14:27

Тъкмо да попитам "Къде?" и "Кога?", видях - ми то било в Прага преди 100 години! Може ли такова нещо?! Предлагам незабавно да се направи същото изложение в България във вид на турне с безплатна дегустация!
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: Прага: Изложение "Вино и деликатеси"

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 13 Ное 2019, 10:02

marchinko73 написа:Тъкмо да попитам "Къде?" и "Кога?", видях - ми то било в Прага преди 100 години! Може ли такова нещо?! Предлагам незабавно да се направи същото изложение в България във вид на турне с безплатна дегустация!


Май само за ядене и пиене мислиш? :wink: То и в България има изложения на вина колкото искаш!
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Здравен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта