Продукти за демакиаж

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Продукти за демакиаж

Мнениеот oho-boho » 27 Апр 2012, 16:25

Момичета, какви продукти използвате за демакиаж? Смених поне 10-тина продукта и все не мога да попадна на такъв, който да не ми пари на очите :? Вече започвам да се съмнявам, че проблема е в мен... Готова съм да дам повече пари, но свалянето на грима да не се превръща в ежедневна трудност. Нося лещи между другото и не знам дали има някаква връзка, но очите ми направо започват да сълзят и да парят, след като ги почистя. Измивам си лицето няколко пъти с вода и горе-долу нещата се успокояват, но не искам винаги да е така :( Помагайте!!!
oho-boho
 
Мнения: 46
Регистриран на: 24 Апр 2012, 15:58

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот teddy » 27 Апр 2012, 16:48

На мен лично двуфазните почистващи продукти ми харесват най-много. Използвам този на Клинианс, който между другото никак не е скъп и съдържа успокояващи екстракти, затова си мисля, че и на теб ще ти е ок. Разклаща се хубаво, за да се смесят двете субстанции и с памучен тампон почистваш очи, лице и шия.

clinians.jpeg
clinians.jpeg (1.51 KiB) Прегледано 822 пъти
teddy
 
Мнения: 177
Регистриран на: 06 Мар 2012, 13:14

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот Margo » 28 Апр 2012, 09:40

oho-boho написа:Момичета, какви продукти използвате за демакиаж? Смених поне 10-тина продукта и все не мога да попадна на такъв, който да не ми пари на очите :? Вече започвам да се съмнявам, че проблема е в мен... Готова съм да дам повече пари, но свалянето на грима да не се превръща в ежедневна трудност. Нося лещи между другото и не знам дали има някаква връзка, но очите ми направо започват да сълзят и да парят, след като ги почистя. Измивам си лицето няколко пъти с вода и горе-долу нещата се успокояват, но не искам винаги да е така :( Помагайте!!!

Защо не пробваш с мокри кърпи за сваляне на грим? Така няма вероятност да ти се подразнят очите, защото ще почистиш само лицето и имаш възможност внимателно да премахнеш спиралата. Аз лично харесвам гел-пяните, като тази на Гарние.
Margo
 
Мнения: 691
Регистриран на: 08 Апр 2011, 20:46

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот mecana » 02 Май 2012, 09:44

А използвали ли сте продукти за демакиаж за водоустойчив грим? Използвам водоустойчива спирала и много трудно я свалям от очите си, че дори косъмчета от миглите ми падат. Не искам да я сменям, защото жегите започват, и не ми се иска да се разтека докато сме на разходка с малкия :lol: От друга страна не искам да остана без мигли, та ми се ще някой да ми препоръча марка и продукт, но да са ефикасни ;)
mecana
 
Мнения: 115
Регистриран на: 20 Апр 2012, 16:46

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот bobito » 02 Май 2012, 15:28

mecana написа:А използвали ли сте продукти за демакиаж за водоустойчив грим? Използвам водоустойчива спирала и много трудно я свалям от очите си, че дори косъмчета от миглите ми падат. Не искам да я сменям, защото жегите започват, и не ми се иска да се разтека докато сме на разходка с малкия :lol: От друга страна не искам да остана без мигли, та ми се ще някой да ми препоръча марка и продукт, но да са ефикасни ;)

На Виши има двуфазен лосион за почистване на водоустойчив грим. С термална вода, хипоалергенен и предпазва точно от падането на мигли при демакиаж. Използвала съм много продукти за дегримиране, но съм най-доволна от двуфазните, определено са по-ефективни от останалите млека и тоници.
bobito
 
Мнения: 84
Регистриран на: 17 Апр 2012, 14:22

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот nadya » 07 Май 2012, 09:41

По принцип не се гримирам много, но вечер не пропускам да почистя лицето си. Е, не винаги следвам трите стъпки, но задължително почиствам от грима и мръсотията. Преди използвах тоалетно мляко за демакиаж и памучни тампони за грим, но откакто си купих мокри кърпички направо се преродих. Много по-лесно се почиства грима и цялото лице. Дори понякога и през деня си почиствам лицето, без очите, защото навън е такава мръсотия, а моята кожа е мазна и порите ми много бързо се запушват.
nadya
 
Мнения: 53
Регистриран на: 08 Мар 2012, 10:10

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот mimeto » 08 Май 2012, 11:21

Много често, когато съм в банята и не съм си махнала спиралата от очите, я измивам с вода и сапун :oops: Знам, че не е правилно, защото кожата се изсушава и тази около очите е много тънка, и чувствителна, но... пусти мързел :mrgreen: Лицето си почиствам с измиващ гел, но ако имам фон дьо тен задължително първо го почиствам с тоалетно мляко за демакиаж и тампони за грим. Памука отдавна съм го отписала, тъй като памучните тампони са ми много по-удобни.
А на mecana мога да препоръчам продуктите за демакиаж на THALAK COSMETIQUE и по-точно един лосион, който е демакиаж за клепачи, вежди и устни. Подходящ е за водоустойчив грим, не пари на очите и дори укрепва миглите. С екстракт от розмарин и синя метличина :)

THALAC-DEMAKIAJ.jpg
THALAC-DEMAKIAJ.jpg (12.23 KiB) Прегледано 786 пъти
mimeto
 
Мнения: 57
Регистриран на: 26 Апр 2012, 15:25

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот VIVI » 19 Май 2012, 09:52

В момента използвам разгримиращото масло на GALENIC, което е с арган. Подарък ми е с още няколко продукта от серията :) Интересното е, че е прозразчно с гелообразна текстура, а като се намокри с вода се превръща в емулсия. Използвам го по два начина - като измиващ гел за лице и като почистващо мляко за очи /поставям дозичка върху памучен тампон за грим/. Подходящо е и за водоустойчив грим.
VIVI
 
Мнения: 63
Регистриран на: 07 Мар 2012, 16:02

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот Снежана » 21 Май 2012, 15:59

Използвала съм на Виши едно гелче, макар да ми идва малко силен за моята кожа, тъй като ми я изсушаваше.Но като цяло добре отмиваше фон дьо тена и спиралата и лицето ми ухае чудесно.
Снежана
 
Мнения: 153
Регистриран на: 09 Май 2012, 08:58

Re: Продукти за демакиаж

Мнениеот beautymaniac » 20 Ное 2012, 13:59

Аз ползвам това http://bg.strawberrynet.com/skincare/es ... 59/#DETAIL и съм много доволна :D Много нежно средство за отстраняване на грим, не дразни кожата и очите :) И отстранява без усилие всякакъв вид грим :)
beautymaniac
 
Мнения: 173
Регистриран на: 22 Окт 2012, 14:35

Следваща

Назад към Козметика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта