Ерекция с ВИТА ГРА

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот Neo » 07 Май 2012, 20:46

Вита Гра дали помага за удължаване на ерекцията,нещо като виаграта ли е ? И колко време се приема или само преди секс ?
Neo
 
Мнения: 19
Регистриран на: 29 Мар 2012, 21:20

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот trojan horse » 07 Май 2012, 20:50

Neo написа:Вита Гра дали помага за удължаване на ерекцията,нещо като виаграта ли е ? И колко време се приема или само преди секс ?

Да ти кажа пробвах го но не очаквай чудеса, като чели има някакъв ефект но още не мога да разбера дали е от него, само едно хапче пробвах.Следващия път ще пиша пак. :D :D :D :D
trojan horse
 
Мнения: 23
Регистриран на: 14 Фев 2012, 21:33

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот georgi_78 » 08 Май 2012, 08:58

Не съм го пробвал това. Прочетох едни коментари за един друг продукт: Купидра- разтваря се във вода и може да се приема и от мъжа и жената. Някой от тук пробвал ли го е да сподели преживяванията си. заслужава ли си? :roll:
Аватар
georgi_78
 
Мнения: 177
Регистриран на: 29 Апр 2011, 08:51

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот genata76 » 08 Май 2012, 16:50

Ние сме я пробвали Купидрата от чисто любопитство, не че някой от нас има проблем, но от време на време посещаваме един магазин с всякакви нещица, които разнообразяват сексуалния живот :mrgreen: Не знам доколко ни подейства, но секса беше... А може и да е на психическа основа - като се нагласиш за нещо, то винаги се получава ;) Лошото на тези добавки е, че трябва да се пият определено време преди сексуалния акт и едва ли не трябва да правиш секс по часовник :roll:
genata76
 
Мнения: 27
Регистриран на: 09 Мар 2012, 09:35

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот bobito » 09 Май 2012, 16:26

Никога не сме пили подобни хранителни добавки, защото не сме имали спънки от този сорт, но ако в даден момент се появят, няма да се поколебая да купя и да предложа на мъжа ми ;) Няма нищо срамно в това, а и са изцяло природен продукт, така че ако не ни помогнат със сигурност няма да ни навредят.
bobito
 
Мнения: 84
Регистриран на: 17 Апр 2012, 14:22

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот Niko2462 » 15 Май 2013, 17:28

Таблетки за ерекция – vigaplus.com прилага се за лечение при мъже с еректилна дисфункция- означава, че мъжът не може да получи или да задържи стабилна ерекция ,необходима за сексуалния акт.
Niko2462
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Май 2013, 17:26

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот Radoslav88 » 19 Сеп 2013, 14:58

Здравейте,
Аз също имах проблеми с ерекцията и с преждевременната еякулация. :oops:
Пробвах с какво ли не, но нищо не помогна. Умирах от срам и се притеснявах да говоря дори с момичета.
Отчаях се тотално. Докато не се консултирах с един приятел, който учи в мед. академия. Той ми каза да си взема няколко продукта. Разтърсих се по сайтове и магазини и си взех Аргинин Алфа Кетоглутарат и Йохимбин на марката Prima Force. Подобрението беше светкавично. Освен това усетих и напомпване на мускулатурата в залата. Чувствам се страхотно и самочувствието ми се върна.
Radoslav88
 
Мнения: 89
Регистриран на: 13 Фев 2013, 10:45

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот blogzdrave » 21 Дек 2013, 15:13

Ако желаеш да удължиш времетраенето на половия акт ето ти няколко съвета:
Най-известния метод, за увеличаване времетраенето на половия акт е така наречената техника за пренасочване на вниманието. А именно. Мислете за всичко различно от секса.
Звучи противоречиво, но много често върши отлична работа. Мислете си за съботния мач, за разходка в парка или нещо друго без то да е свързано с вашите сексуални фантазии. Тази техника забавя мъжкия оргазъм, но също така може и да намали неговата интензивност. При някои мъже техниката може да доведе до проблеми с ерекцията с течение на времето.

Ето и едно предложение за профилактика при мъже срещащи трудности с получаването и поддържането на нормална ерекция:

Специалистите съветват да използвате по-дебели презервативи. Това би могло да намали чувствителността в областта на пениса и да увеличи продължителността на половия акт. Презервативите предпазват от болести предавани по-полов път.

Друг начин да удължим половия акт е като да намалим чувствителността на главичката на пениса. Това може да стане като използваме различни кремове или спрейове за тази цел. Предназначението им е на осигурят по-малка сензитивност в тази област и по този начин да се постигне удължаване на времетраенето му. Кремовете могат да се намерят както в аптечната мрежа, така и в онлайн секс магазини. Проблема при този вид продукти е, че се нанасят непосредствено преди половия акт и това трябва да стане незабележимо. Ако сте с дългогодишен партньор, това може да се превърне в част от любовната игра, но ако сте с такъв, с който ще правите секс за първи път, това може сериозно да го питесни и нещата да приключат още преди да са започнали. Ето защо метода се препоръчва само при двойки с вече изградени сексуални отношения.

Техниката Старт-Стоп
Преди да започнете нейното изпълнение, трябва да се запознаете с основите, които засягат преждевременната еякулация, с поведението на тялото точно преди кулминацията, както и с упражненията Кегел.
Аватар
blogzdrave
 
Мнения: 10
Регистриран на: 21 Дек 2013, 14:41

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот FramarLekari » 11 Авг 2014, 18:11

Neo написа:Вита Гра дали помага за удължаване на ерекцията,нещо като виаграта ли е ? И колко време се приема или само преди секс ?


Здравейте, Neo!

Вита Гра е продукт на билкова основа, съдържащ бабини зъби, женшен, червени боровинки и други вещества, докато Виаграта съдържа силденафил, принадлежащ към групата лекарства "инхибитори на фосфодиестераза тип 5" (ФДЕ5). Като билков продукт, Вита Гра не носи риск за потенциалните странични ефекти на Виаграта. Вита Гра оказва благотворно въздействие върху появата и продължителността на ерекцията, както и качеството на половия акт.

Поздрави,
Фрамар
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Ерекция с ВИТА ГРА

Мнениеот Stamen » 08 Яну 2019, 15:56

препоръчвам ти купидон хапчета за ерекция, много силна и дълга е с тези таблетки
и хубавото е, че са безвредни и без странични ефекти
Stamen
 
Мнения: 16
Регистриран на: 29 Май 2018, 17:11


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта