Капсули за уголемяване на пениса

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Капсули за уголемяване на пениса

Мнениеот nefertiti » 01 Юли 2016, 09:40

Ако беше цвете, да го подхранваш с капсули. Но уви - иска си чичо доктор да се намеси :))
nefertiti

Мнениеот m0n4eto » 04 Юли 2016, 10:34

dessiblond написа:Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод :lol: .

не знам някой да е постигнал успех и с капсули. а вариант със стратегически разположен чифт вълнени чорапи на топче, хич не е подходящ за през лятото :???:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот pavleta » 04 Юли 2016, 11:21

m0n4eto написа:
dessiblond написа:Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод :lol: .

не знам някой да е постигнал успех и с капсули. а вариант със стратегически разположен чифт вълнени чорапи на топче, хич не е подходящ за през лятото :???:

Не мога да си представя, че още някой може да използва този начин, за да изглежда по-надарен :lol: .
pavleta

Мнениеот qwerryyy » 04 Юли 2016, 15:31

m0n4eto написа:

Ахахахх вярно ли?! Е то така или иначе това е само за заблуда навън! :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот renetka » 07 Юли 2016, 14:11

Определено този проблем се решава само оперативно. Но имам въпрос - това към естетичните манипулации ли се води? Според мен се решава екзистеницален мъжки проблем :???:
renetka

Мнениеот analizatorka » 07 Юли 2016, 14:40

Сигурно се води естетическа интервенция, защото не се прави заради отстраняване на някакъв физиолигичен проблем. Всичко си функционира както трябва, само господата не са доволни от размера и начина, по който изглежда.
analizatorka

Мнениеот nefertiti » 12 Юли 2016, 11:15

И според мен е естетическа, защото човек би си я направил за да добие размер и форма, която отговаря на идеята му за нормално. Определено е деликатен момент. Едва ли някой признава, че има такъв проблем, но ако го има, веднага се отразява на увереността не само в интимен план, но и въобще в поведението.
nefertiti

Мнениеот Gold » 19 Юли 2016, 11:12

Нормално. То това даже не е някакъв въпрос само на мъжка суета, а направо символика. В колко много култури през вековете съществува фалически култ... :roll:
Gold

Мнениеот nefertiti » 25 Юли 2016, 10:39

Gold написа:Нормално. То това даже не е някакъв въпрос само на мъжка суета, а направо символика. В колко много култури през вековете съществува фалически култ... :roll:

То и за днешно време си важи с пълна сила този култ :)). Особено в нашия регион, демонстрирането на мъжествена достолепност си е залегнало като необходимост.
nefertiti

Мнениеот exotic » 25 Юли 2016, 12:33

Защо само в нашия район :smile: ? Май си е повсеместно, мъжете все гледат да се доказват.
exotic

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти