fawla написа:Ще защитя ЛИли-пили и ще кажа, че ние и на снимки вярваме, доверчиви сме, нали, Лили?
Да ги нямаме такива, на снимка нищо, ако ти стиска ела виж!

fawla написа:Ще защитя ЛИли-пили и ще кажа, че ние и на снимки вярваме, доверчиви сме, нали, Лили?
Mr.Eko написа:Странно е, че жените не се оплакват, т.е. не споделят с мъжете си, че може да им е готино да е една идея по-дълъг, но в един момент, като се разприказват по форумите, всички започват да мрънкат да повече
кора-бия написа:бе май с опъване става ама е по-добре да си намерите някоя жена дето да върши тая работа а не вие да се занимавате с тва
dinkog написа:Ми аз не бих тръгнал да го уголемявам, може би ще пробвам тоя начин с опъването и толкова. За щастие съм доволен от това, което си имам дадено от природата и не ми се е налагало да правя упражнения.
кора-бия написа:dinkog написа:Ми аз не бих тръгнал да го уголемявам, може би ще пробвам тоя начин с опъването и толкова. За щастие съм доволен от това, което си имам дадено от природата и не ми се е налагало да правя упражнения.
така е брат, тва дето ти е дадено от горе е най-доброто а и работи пушката безотказно!
Още от Framar.bg
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта