Капсули за уголемяване на пениса

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: По какъв начин бихте уголемили пениса си?

Мнениеот кора-бия » 24 Юни 2015, 16:30

fawla написа:Ще защитя ЛИли-пили и ще кажа, че ние и на снимки вярваме, доверчиви сме, нали, Лили? :lol:

Да ги нямаме такива, на снимка нищо, ако ти стиска ела виж! :mrgreen:
кора-бия

Мнениеот Mr.Eko » 25 Юни 2015, 15:39

Странно е, че жените не се оплакват, т.е. не споделят с мъжете си, че може да им е готино да е една идея по-дълъг, но в един момент, като се разприказват по форумите, всички започват да мрънкат да повече :mrgreen:
Mr.Eko

Мнениеот Локумът » 25 Юни 2015, 16:49

Mr.Eko написа:Странно е, че жените не се оплакват, т.е. не споделят с мъжете си, че може да им е готино да е една идея по-дълъг, но в един момент, като се разприказват по форумите, всички започват да мрънкат да повече :mrgreen:

Е ти кво очакваш да ти каже?! "Много ти е малък скъпи, ай да си бъдем само приятели" :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот кора-бия » 30 Юни 2015, 16:47

бе май с опъване става ама е по-добре да си намерите някоя жена дето да върши тая работа а не вие да се занимавате с тва :)
кора-бия

Мнениеот Ваня Стойчева » 02 Юли 2015, 14:29

кора-бия написа:бе май с опъване става ама е по-добре да си намерите някоя жена дето да върши тая работа а не вие да се занимавате с тва :)

И това искате жените да го свършат, може ли пък всичко да е женска работа, поне сами се грижете за егото си. :lol:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот BeenieGal » 02 Юли 2015, 16:38

Ако бях мъж по-скоро мисълта ми щеше да е насочена към това да се науча да си върша по-добре работата от това да се чудя как да уголемя достойнството си :?
Аватар
BeenieGal

Мнениеот mix_twix » 02 Юли 2015, 16:40

Бреййй! :) Така ли стават нещата бе, хаха, значи затова в тийн годините най-много растат на момчетата инструментите, от много ръкопашни упражнения. :lol: :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот dinkog » 10 Юли 2015, 15:24

Ми аз не бих тръгнал да го уголемявам, може би ще пробвам тоя начин с опъването и толкова. За щастие съм доволен от това, което си имам дадено от природата и не ми се е налагало да правя упражнения.
Аватар
dinkog

Мнениеот кора-бия » 10 Юли 2015, 16:29

dinkog написа:Ми аз не бих тръгнал да го уголемявам, може би ще пробвам тоя начин с опъването и толкова. За щастие съм доволен от това, което си имам дадено от природата и не ми се е налагало да правя упражнения.

така е брат, тва дето ти е дадено от горе е най-доброто а и работи пушката безотказно! :mrgreen:
кора-бия

Мнениеот dejavu » 10 Юли 2015, 16:43

кора-бия написа:
dinkog написа:Ми аз не бих тръгнал да го уголемявам, може би ще пробвам тоя начин с опъването и толкова. За щастие съм доволен от това, което си имам дадено от природата и не ми се е налагало да правя упражнения.

така е брат, тва дето ти е дадено от горе е най-доброто а и работи пушката безотказно! :mrgreen:

Така или иначе не знаеш, в кой момент ще те изостави пушката, по-добре е да я използваш пълната мощност без особени почивки :lol:
dejavu

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти