Капсули за уголемяване на пениса

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: По какъв начин бихте уголемили пениса си?

Мнениеот silver933 » 11 Юли 2015, 07:48

То дойде ли времето пушката да ме изоставя се надявам, че до тогава ще имам поне внуци, че иначе хич няма да е готина работата. :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Юли 2015, 07:34

Аз си мисля, че главният проблем на малките пениси се крие в главните глави на мъжете! :lol: Голям комплекс е за повечето мъже размера на достойнството им, макар че повечето жени не биха обърнали огромно значение.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pipilota » 13 Юли 2015, 10:40

Аз съм имала много добри преживявания с мъже с по-малък размер, а имах един доста надарен приятел, с него не ми харесваше секса толкова много, така че .. размера не е всичко! :) Но ако ще е увеличение, то по-добре да е с упражнения, каквито е казал Локумът. Не е като да се мажат с нафталин, както правят братята роми. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 14 Юли 2015, 12:40

Pipilota написа:Аз съм имала много добри преживявания с мъже с по-малък размер, а имах един доста надарен приятел, с него не ми харесваше секса толкова много, така че .. размера не е всичко! :) Но ако ще е увеличение, то по-добре да е с упражнения, каквито е казал Локумът. Не е като да се мажат с нафталин, както правят братята роми. :mrgreen:

То само с нафталин остава, тея не са добре изобщо.. ;) Директно влизаш с единия крак в гроба :)
Аватар
Локумът

Мнениеот dinkog » 14 Юли 2015, 13:42

Имаше едни спор дали пениса е вена или мускул, стана страшна битка,ако е мускул що да не си го напомпим във фитнеса.. явно с вдигане на тежко няма да стане. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот bojo_kolev » 24 Авг 2015, 15:56

dinkog написа:Имаше едни спор дали пениса е вена или мускул, стана страшна битка,ако е мускул що да не си го напомпим във фитнеса.. явно с вдигане на тежко няма да стане. :mrgreen:

Само като се сетя онзи от рекордите на Гинес, който дърпаше разни коли с пениса си..... започвам да се чудя и аз какво всъщност е! :mrgreen:
bojo_kolev

Re: Капсули за уголемяване на пениса

Мнениеот Ginger » 27 Авг 2015, 16:22

Наистина ли има хора, които биха могли да повярват на това, доста отчаяни би трябвало да са и доста страхливи, за да не вземат други мерки, а да се надяват на това.
Ginger

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Авг 2015, 10:28

Ginger написа:Наистина ли има хора, които биха могли да повярват на това, доста отчаяни би трябвало да са и доста страхливи, за да не вземат други мерки, а да се надяват на това.

Kaкви мерки могат да се вземат, да се мажат с парафин ли? :lol: Аз не мисля, че има как да се повлияе изобщо на размера на мъжкото достойнство... :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Авг 2015, 17:24

На някои просто не им е пуснато от небето! :D За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот кора-бия » 02 Сеп 2015, 11:10

Тея дето опъват разни неща с малкия си приятел винаги са ме изумявали! :shock:
кора-бия

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти