Кубрат:новини, събития, управление

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Кубрат:новини, събития, управление

Мнениеот FramarLekari » 11 Май 2012, 16:41

ПРСР ще бъде представена на традиционните събори в с. Божурово и в местността Мараш


Министерството на земеделието и храните ще представи Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. на фолклорните фестивали „Божурите“ и „Мараш пее”.
Традиционният събор „Божурите” ще се състои на 12 май 2012 г., събота, в с. Божурово, община Кубрат. За 10-та поредна година фестивалът събира талантливи музиканти и танцьори от различни народности и представя постиженията им в съхранението на фолклорните традиции.
На следващия ден, 13 май, Програмата ще бъде представена на събора за народно творчество „Мараш пее”. Той ще се проведе в местността Мараш, община Стралджа, и на него ще бъдат показани традиционни детски, женски и мъжки носии, характерни за всяко селище в общината.
По време на двата събора експерти на МЗХ ще запознават на място посетителите с възможностите за кандидатстване, допустимите инвестиции и финансирането по ПРСР. Гостите ще могат да се информират и за новостите по Програмата и за предстоящия прием на заявления по нея.
За целите на мероприятието ще се използва подвижен информационен център.
На страницата на Министерството, в рубриката „Актуално”, може да намерите графика на населените места, които ще бъдат посетени от подвижния информационен център по Програмата.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Кубрат:новини, събития, управление

Мнениеот Мики Маус » 02 Сеп 2019, 15:53

Някой може ли да ми обясни какво по-точно представлява тази "Програма за развитие на селските райони" и има ли тя почва у нас? Що ми се струва, че само се отчита дейност и се прибират едни пари..?
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49

Re: Кубрат:новини, събития, управление

Мнениеот Паулу Коелюв » 04 Яну 2020, 14:02

Мики Маус написа:Някой може ли да ми обясни какво по-точно представлява тази "Програма за развитие на селските райони" и има ли тя почва у нас? Що ми се струва, че само се отчита дейност и се прибират едни пари..?


Що ли ми се струва, че наблюденията ти са абсолютно верни? :wink:
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта