05 Дек 2014, 16:12
Не знам дали е от килограмите, които свалих, или от начина на хранене, който промених, но когато спрях да ям мазно вечер и по-тежки храни нещата се нормализираха и вече не хъркам толкова, а по-скоро когато съм настинал.
15 Дек 2014, 14:38
Не вярвам нещо общо да има храненето с хъркането
15 Дек 2014, 15:02
Все съм си мислила, че с това са свързани килограмите, формата на небцето и какво ли още не, но никога не ми е идвало на ум, че може да се повлияе от храната.
15 Дек 2014, 16:44
Трябва да кажа на баща ми да пробва, той много хърка.
08 Яну 2015, 17:49
Да бе, хахахах

) как ли пък не .. храната и хъркането имат общо само с килограмите.
09 Яну 2015, 11:27
Не вярвам хъркането да има общо с храненето, даже до колктоо знам, хъркането зависи най-вече от извивките на небцето
23 Фев 2015, 20:36
Kaya написа:Не вярвам хъркането да има общо с храненето, даже до колктоо знам, хъркането зависи най-вече от извивките на небцето

Хехех и аз съм гледала един филм за хъркането и наистина казаха, че няма спасение въпреки всички бабини деветини, за които се надяваме да измислим.
24 Фев 2015, 11:33
20 килограма надолу могат и да помогнат в борбата с хъркането, но като цяло не мисля, че има спасение, досега един не съм чула да се е похвалил, че се е излекувал от хъркането.
22 Мар 2015, 21:36
Здравейте колеги, от личен опит мога да кажа не пребързвайте с операция и какви ли не още щуротии. Лично моя мъж, та дори и аз колкото и да ме е срам се пробваме с нещо съвсем различно
шина за уста против хъркане. Тази вечер ще е третата и май има напредък. Ще пиша след седмица отново.