Вазелинът - ползи и приложения в козметиката

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Вазелинът - ползи и приложения в козметиката

Мнениеот roxy » 26 Юни 2012, 09:16

mimeto написа:Имам един меден вазелин, с който си мажа корема - нали бременея сега :) Засега нямам нито една стрия и много се надявам така да си остане до края на бременността. Разбира се, че бебо е най-важен в момента, но аз продължавам да бъда жена и да искам да изглеждам добре :roll:

Meden vazelin.jpg

И аз използвам медения вазелин, но за устни. Това е най-доброто средство за подхранване на устните, колкото и да са ви напукани. Ниска цена, високо качество, бърз резултат - какво повече да искам :roll:
roxy

Мнениеот elena » 28 Юни 2012, 09:08

tochica написа:Сега да не ми се смеете, като ви споделя за какво използвам вазелина вкъщи :mrgreen: Правя си маска на миглите :D Една приятелка ми каза и реших да опитам, и аз... Чудна маска, която подхранва и сгъстява миглите - препоръчвам я на всички дами с подобен проблем. А и да нямаме проблеми, не пречи да ги подхраним, де ;) Имам четка от стара спирала, която старателно съм измила и чака точно такива моменти. С нея нанасям малко количество вазелин върху миглите и преспивам така - веднъж седмично е достатъчно да правите процедурата и не само вие ще забележите резултата.

maska_migli_vazelin.jpeg

Хм, много ме заинтригува с това приложение на вазелина :roll: А има ли значение какъв вазелин се използва или? Защо си мисля, че след като си намажа миглите с вазелин, ще ми залепнат една за друга и няма да мога да си отворя очите :lol: Сигурно се прави вечер, за да има време да подейства...
elena

Мнениеот max805 » 16 Юли 2012, 14:26

nadya написа:Имам разкошен вазелин за напукани пети и ръце на марката Биле - български, с прополис и лек, ментов аромат. Използвам го, след като си почистя петите с пила, за да премахна мъртвите клетки. Обилно нанасям на ходилата и обувам памучни чорапки. За ръцете не го използвам, защото нямам такъв проблем, но за краката ми върши направо чудеса :) Отскоро и мъжа ми започна да се маже с него.

Bile-vazelin.jpg

всичко пробвах,но твърдите пети си останаха-само този вазелин не съм ползвала но ще си го купя пък да видим резултата какъв ще е :)
Sales manager sex shop
max805

Мнениеот mecana » 29 Юли 2012, 09:50

nadya написа:Имам разкошен вазелин за напукани пети и ръце на марката Биле - български, с прополис и лек, ментов аромат. Използвам го, след като си почистя петите с пила, за да премахна мъртвите клетки. Обилно нанасям на ходилата и обувам памучни чорапки. За ръцете не го използвам, защото нямам такъв проблем, но за краката ми върши направо чудеса :) Отскоро и мъжа ми започна да се маже с него.

Bile-vazelin.jpg

Знаеш ли, майка ми използва крем - вазелина на Биле за напукани устни и за лице. Направо се шокирах като ми каза - вазелин на лицето никак не ми се върза, та чак й се скарах малко. Но нейната кожа е много суха и трудно си намира подходящ крем, а този има и слънцезащитен филтър. Сега и на мен ми отсипа в една малка кутийка и го използвам за устните вечер... разкошен е :mrgreen:
mecana

Предишна

Назад към Козметика