Мъртъв е синът на Силвестър Сталоун

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Мъртъв е синът на Силвестър Сталоун

Мнениеот Genoveva » 14 Юли 2012, 15:10

Синът на известния екшън актьор Силвестър Сталоун е открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Полицията е открила трупа на американския актьор и продуцент Сейдж Сталоун след подаден анонимен сигнал,трупа на актьора най-вероятно е открит от прислужницата или приятелката му. Извиканият на мястото лекарски екип само е констатирал смъртта му.
Пред журналисти бащата Силвестър Сталоун заявил: ""Не знаем никакви подробности, но трябва да е било някаква трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не беше депресиран или нещо подобно".
Каква е според вас причината за трагичната смърт на актьора продуцент и това поредният неразгадан трагичен случай в Холивуд ли ще остане?
Genoveva
 
Мнения: 130
Регистриран на: 19 Окт 2011, 20:50

Re: Мъртъв е синът на Силвестър Сталоун

Мнениеот Genoveva » 16 Юли 2012, 17:25

Още новини около смъртта на Сейдж Сталоун: има съмнения, че актьора продуцент е умрял седмица преди да бъде открит. Анонимен източник твърди, че иконома е имал специални инструкции да не влиза в стаята му и дори да не почуква на вратата. ПО принцип синът на Сталоун е живеел като отшелник, с дни не е излизал от стаята си зарит сред фасове, алкохол и гниеща храна.
Genoveva
 
Мнения: 130
Регистриран на: 19 Окт 2011, 20:50

Re: Мъртъв е синът на Силвестър Сталоун

Мнениеот MaxiMillion » 03 Яну 2020, 15:16

Интересно, какво толкова да дискутирате една трагедия. Не всички успешни хора са късметлии да предадат успеха и на своите деца.
MaxiMillion
 
Мнения: 51
Регистриран на: 27 Яну 2019, 19:23


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта