Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Късата коса е секси

14 Окт 2011, 14:42

Белла, чудесни модели си качила!За съжаление е трудно сама да подредиш така косата всяка заран преди работа. :(

18 Окт 2011, 22:48

Предпочитам да съм с къса коса, защото по-лесно се поддържа а и мисля че не пада толкова. Но моята коса е чуплива и мн смешно ми се начупва като е къса. Голям тормоз е да си правя прическа всекидневно. Като съм с дълга и да бухне стои добре. Пак зависи и от формата на лицето при всеки.

18 Окт 2011, 22:57

за мен дългата коса е важен аксесоар за всяка жена. Късата коса не отива на всеки. За мен дългата коса е самочувствие и красота. Но има жени , на които им отива, а и всеки си има различно виждане

20 Окт 2011, 22:34

Къса, дълга има ли значение- важното да е здрава, чиста и да изглежда добре,всичко останало е въпрос на вкус и личен избор. Аз се кефя много на мацки с къси коси, намирам ги за смели.

20 Окт 2011, 23:09

на мен не ми харесва къса коса за жена. пък най-малко ми секси.

22 Окт 2011, 12:05

Предпочитам дългата коса пред късата

15 Мар 2012, 11:09

Никога не съм била с много къса коса, просто не ми отива. Не мога да кажа дали съм за дългата или за късата коса, но мога да кажа, че съм за поддържаната коса. Независимо от дължината, косата трябва да изглежда здрава и жизнена. Някои жени много държат на дългите си коси, но е изключително грозно да видиш младо, хубаво момиче с нацъфтяла и наръфана коса, пък и не само момиче, де. Какво като е дълга, а не изглежда добре?
Харсвам късите прически, но не бих се подстригала късо.

27 Дек 2012, 17:58

Дългата коса си е най!!!Няма по-секси флирт от палавата игра на жена с косата си

03 Яну 2013, 18:27

Определено смятам, че дългата коса е по-секси ;)

03 Яну 2013, 18:37

Не на всеки отива къса коса,а и изисква всекидневна грижа.Предпочитам дълга.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5