Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой е идеалният сезон за татуировка?

25 Май 2016, 10:30

Определено е добре татуировките да се правят по време, в което няма да се замърсяват толкова, като есента да речем, тогава кожата по принцип е покрита, и не се излагат толкова на слънце и т.н. :) от друга страна зимата пък много трудно заздравяват раните, така че смятам, че това е най-подходящото време.

25 Май 2016, 10:40

Колко време е необходимо след татуиране да се възстанови мястото? Някои си ги правят преди да се затопли, за да могат вече като се пуснат по тениски и по-къси дрехи да си ги показват :grin: .

31 Май 2016, 11:38

за сезон знам, че есен-зима-много ранна пролет, но не и лято. но според мен най-важното нещо за съобразяване е какво точно искаш. да няма после "вече не ми харесва"

31 Май 2016, 11:47

Аз послушах съвета от форума и си я направих малко преди зимата преди почти две години. Наистина е по-добре, лятото се потиш, кожата е по-раздразнена, а по по-хладничкото дискомфортът е минимален.

31 Май 2016, 12:13

annamaria написа:за сезон знам, че есен-зима-много ранна пролет, но не и лято. но според мен най-важното нещо за съобразяване е какво точно искаш. да няма после "вече не ми харесва"

Е то затова трябва да се вземе сериозно решение, татуировката не е шега работа, все пак е за цял живот. Трябва наистина да се поиска и да си има своето силно значение. :)

31 Май 2016, 14:30

Моята я направих сред лято преди 2 години ;) Така ми се "даде" така реших. Отидох и я направих, но много грижи и пропуснах морето и все я прикривах, та като цяло и аз мисля, че по-добре напролет ;)

02 Юни 2016, 13:53

на какво място ти е татуировката?

08 Юни 2016, 12:38

През лятото не трябва да я пече слънцето. Пък и трябва да се маже с крем, докато не се обели кожата, за да не се накъса татуировката.

10 Юни 2016, 12:50

annamaria написа:на какво място ти е татуировката?

На рамото. ;) Определено си я препичам на слънце всяка година. :razz:

13 Юни 2016, 10:09

и какво представлява, ако не е тайна? :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9