Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
14 Авг 2012, 14:15
Знаете ли каква е връзката между сърцето, устата, целувката и секса?
Според древните китайци устата е свързана със сърцето и тя е това, което кара хората да се чувстват привлечени един към друг още щом се целунат за пръв път. Според много проучвания именно устните са най-сексапилната част от жената, която привлича мъжете, а желанието за секс се проявява най-силно след страстна целувка. Допира на устни не е само средство за прелъстяване, при целувката се отделят химикали, които предразполагат тялото към по-нататъшни интимни действия.
И не забравяйте: "Сексът е здраве, а целувката още повече." Именно интимността е ключът към дългогодишен и щастлив брак – не я прескачайте.
24 Ное 2014, 17:21
Разбира се, че и двете са важни, как изобщо може някой да реши, че трябва да избира! Ако едното не става то и другото се предполага, че ще е горе долу същото
25 Ное 2014, 10:57
При положение, че темата е тук, то става въпрос за въпроса прекаран през ума на един тийн и пак зависи много от възрастта, но смятам, че и двете могат да бъдат еднакво вълнуващи
27 Ное 2014, 18:06
Аз в тийн годините си бях по-заинтересована от целувките отколкото от секса сякаш
16 Мар 2015, 13:15
За тийновете секса е по-важен, мислят си, че ако се провалят там или не предложат всичко, което иска гаджето ще бъдат отхвърлени.
22 Мар 2015, 21:22
И двете са еднакво важни!

Не мога да избера кое предпочитам повече - и едното и другото си има предимства. И все пак аз май повече предпочитам целувките, макар че те очаквано водят до другото.
23 Мар 2015, 10:57
rabotnata pchela написа:И двете са еднакво важни!

Не мога да избера кое предпочитам повече - и едното и другото си има предимства. И все пак аз май повече предпочитам целувките, макар че те очаквано водят до другото.

Не е така, сексът е по-важен от целувките! Може и да не се целувам, но от другото не мога да се откажа.
23 Мар 2015, 12:55
Много зависи! Все пак целувката говори много за това, какъв човек имаш насреща. На мен ми е много странно като някоя жена вземе да си навира езика до гърлото ми, е не мога и да си помисля, че искам секс с нея!
23 Мар 2015, 14:50
mix_twix написа:Много зависи! Все пак целувката говори много за това, какъв човек имаш насреща. На мен ми е много странно като някоя жена вземе да си навира езика до гърлото ми, е не мога и да си помисля, че искам секс с нея!
Да, странно е като те напъне като мъж сякаш братче!

И на мен ми е било странно като се засилят така