Певецът Криско заловен с кокаин

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Певецът Криско заловен с кокаин

Мнениеот Камелия » 11 Сеп 2012, 17:19

Днес фейсбук общността беше скандализарана с едно шокиращо съобщение, че нашумелия наскоро рап- певец Криско е заловен с кокаин. Потребителите на социалната мрежа отправиха гневни коментари под новината от сорта: " Най-после!", "Браво", " Крайно време беше!"! Не е тайна, че родните ни певци и музиканти си падат по разюздения начин на живот, да правят луди купони с много алкохол и дрога, на които междувременно се вихрят и здрави оргии. По късно през деня, обвинения в притежание на дрога Криско отправи заплаха към журналистката чието име стои под материала, че ще я съди защото е очернила името на певеца. Но дали е клюка или истина, дали певецът наистина се друса или е черен пиар на някой негов колега не знам. На скоро отново името му попадна в скадал с родна поп певица, която вероятно се лекува зад граница от СПИН.
Какво се случва на родната ни поп сцена?
Камелия
 
Мнения: 183
Регистриран на: 27 Мар 2012, 14:56

Re: Певецът Криско заловен с кокаин

Мнениеот Снежана » 12 Сеп 2012, 14:23

Днес пък някъде бях чела, че Криско отрича всичко написано за него и обвинява журналистката от въпросния жълт вестник, че се е опитала да очерни името му. Боже колко са невинни и наркоманите ни и престъпниците ни! Живеем в една напълно луда и абсурдна държава. Аз смятам, че колкото и да са украсени слуховете, клюките или както искате му викайте около рапъра, има голяма доза истина във всичко написано.
Снежана
 
Мнения: 153
Регистриран на: 09 Май 2012, 08:58

Re: Певецът Криско заловен с кокаин

Мнениеот Fute » 12 Сеп 2012, 21:30

Не би ме учудило, ако е истина. Смешно ми е, че именно Криско бе избран за едно от лицата на кампания против пиратството, защото ако нямаше интернет и пиратство, творчеството му нямаше да напусне рамките на хола на родителите му и евентуално този на баба му.
Как е възможно човек, който никъде няма мр3 за платено теглене /по очевидни причини/, никога не е издавал диск или дори касета...да реве, че пиратството ограбвало.
Сега се оказа, че хем ограбвало, хем е събрал и парици за наркотици. Браво, Майбах нямам, за да те заключа... :twisted:
Fute
 
Мнения: 104
Регистриран на: 09 Юли 2012, 19:53

Re: Певецът Криско заловен с кокаин

Мнениеот Georgica » 13 Сеп 2012, 09:27

В интерес на истината певеца Криско не ми е от най-любимите певци и не съм се интересувала от неговата дискография, но сега като прочетох предния коментар по темата реших да проверя в гугъл. Странно наистина няма никъде цял албум на този певец, тук таме разни парченца в дуети или солови изпълнения. Дори открих интервю с него, в което казва, че е безмислено да се дават 10 000 лева за албум.
Georgica
 
Мнения: 49
Регистриран на: 11 Юли 2012, 09:44

Re: Певецът Криско заловен с кокаин

Мнениеот Fute » 13 Сеп 2012, 21:15

Georgica написа:В интерес на истината певеца Криско не ми е от най-любимите певци и не съм се интересувала от неговата дискография, но сега като прочетох предния коментар по темата реших да проверя в гугъл. Странно наистина няма никъде цял албум на този певец, тук таме разни парченца в дуети или солови изпълнения. Дори открих интервю с него, в което казва, че е безмислено да се дават 10 000 лева за албум.

:lol: Добро утро!Той го раздава продуцент, ама не е ясно какво е продуцирал, има няколко песни, има порно клип и това е.
Fute
 
Мнения: 104
Регистриран на: 09 Юли 2012, 19:53


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта