В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
21 Окт 2016, 14:16
От 2 години не пуша и ми беше много трудно да спра, качих и няколко килца в борбата с цигарите, докато колегите излизаха за по цигара, аз нервно до тях хрупах нещо, само с желанието да подишам от техните изпарения. Битката е много трудна, за мен най-трудно беше, докато пиех (не, че наливам всеки ден, но от време на време като излезем за по бира..), тогава ми се допушваше най-много. След 2 седмици без цигара, едно такова пийване ме провокира да запаля, беше най-ужасното усещане,едно временно познато, но в същото време усещаш, че ти липсва грам удоволствие.. ненормално неприятно. Това беше последната ми запалена цигара и досега не съм изпитвала желание да пробвам отново.
21 Окт 2016, 16:29
Помисли как харчиш парите си безсмислено за този вреден и ужасен навик и набързо ще се сетиш защо и как да откажеш цигарите. Не може съзнателно да даваш пари за това, да се тровиш, нали?
21 Окт 2016, 17:18
Вече може и да е по-лесно с тези покартителни картинки по кутиите за цигари!!!
22 Окт 2016, 17:26
С помощта на Табекс, обаче Табеск без Волекс НЕ действа! Вече 8 год. не пуша и сьм горда от това!
22 Окт 2016, 20:18
Е, има наистина с какво да се гордееш, отказването от цигарите е тежка борба. Аз имам силна воля, но с цигарите малко се огънах. Още ту ги отказвам, ту ги спирам

.
23 Окт 2016, 23:07
"Няма нищо по-лесно от това да спреш цигарите. Аз лично съм го правил стотици пъти!“ .... така казва поета..
Лично аз не виждам причина за спиране на цигарите, освен ако човек не държи на всяка цена да умре здрав ;)
24 Окт 2016, 12:14
Едва ли има човек, който умира напълно здрав, изключвам насилствената смърт и при инцидент. Но пък защо сами да си дърпаме килимчето насила

?
24 Окт 2016, 12:47
Био доктор написа:"Няма нищо по-лесно от това да спреш цигарите. Аз лично съм го правил стотици пъти!“ .... така казва поета..
Лично аз не виждам причина за спиране на цигарите, освен ако човек не държи на всяка цена да умре здрав ;)
Не знаех, че се препоръчва да не се спират цигарите. Има толкова много неща от които да се умре, защо да не се застраховаме поне от едно, от което можем?
24 Окт 2016, 15:40
Аз бих се радвала ако успея да пуша, подобни теории, как пушенето може да е полезно за мен са безумни.
24 Окт 2016, 18:43
Rali_hr написа:Аз бих се радвала ако успея да пуша, подобни теории, как пушенето може да е полезно за мен са безумни.
Има някакво недоразумение в написаното. Последно, на какво бихте се радвали, че аз лично бих се зарадвал, ако не пушите, а вие пишете, че ако успеете пушите....
Не е трудно да се научите да пушите, трудно е да се откажете от пушенето.