Първите стъпки – Спиране на цигари:

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.

Re: Алкохол и цигари или...карта за фитнес?

Мнениеот Saiman » 20 Фев 2012, 21:22

Да бъда или да не бъда Ангелче.По принцип не ми пречи да пуша и да ходя на фитнес и да си пия.С това се изчерпа темата.
Saiman

Мнениеот ogi-smile » 22 Фев 2012, 16:34

Според мен това няма нищо общо с ангелоподобната форма, на който и да е... :) По скоро
има значение последствията от избора, фитнес+цигари+ алкохол. Мисля, че в много случай, ако това е нашият избор, то той рано или късно сам ще ни покаже своите отрицателни страни.... В крайна сметка обаче, човек се ражда осъден да бъде свободен в избора си... :) :) :)
Аватар
ogi-smile

Мнениеот marto » 02 Апр 2012, 16:31

А трябва ли да се ограничавам с едно от трите :mrgreen:
Ходя на фитнес, защото спорта ме кара да се чувствам добре и така поддържам форма, но със сигурност няма да се явявам на Мистър културизъм.
Пия за удоволствие, когато съм на заведение с приятели, но не се "оливам". Вкъщи също си пийвам ракийка или винце в умерени количества - пак за здраве :mrgreen:
Понякога запалвам пура, когато сме се събрали по повод.
Хайде сега кажете ми от кои мъже съм - класическите или новите?
marto

Мнениеот Neo » 02 Апр 2012, 23:00

Несъпоставими неща,защо пък карта за фитнес а не тичане на стадиона, стига с тия комерсиални глупости фитнес та фитнес, не си давайте парите за глупости, една обиколка на стадиона се равнява на половин час блъскане във миришеща на пот зала, ама нали е модерно да ходиш на фитнес.Алкохол и цигари че кой не е пробвал, кой не е сядал на маса да се запие.Аз съм против фитнеса.
Neo

Мнениеот the princess » 03 Апр 2012, 09:16

Neo написа:Несъпоставими неща,защо пък карта за фитнес а не тичане на стадиона, стига с тия комерсиални глупости фитнес та фитнес, не си давайте парите за глупости, една обиколка на стадиона се равнява на половин час блъскане във миришеща на пот зала, ама нали е модерно да ходиш на фитнес.Алкохол и цигари че кой не е пробвал, кой не е сядал на маса да се запие.Аз съм против фитнеса.

Веднага ти отговарям :lol: Има мъже и мъже. Понякога съм се чудила какво правят във фитнеса след като сядат само на велоергометъра и въртят с часове. По същата логика можеш да се качиш на един велосипед и си карай из паркове и градинки.Хем ще ти е кеф, че не си наврян в прашната зала, а имаш възможност да подишаш на воля. Що се отнася до алкохола една-две бирички никому не са вредни.
the princess

Re: Аз не пуша вече- методът на Алън Кар

Мнениеот nonet » 27 Юли 2012, 11:27

:P Здравейте, искам да споделя с всички пушачи, които са решили, че е време вече да спрат цигарите, че методът на Алън Кар действа!!!! Аз прочетох книгата и от 15.09.2011 не пуша, ама наистина не пуша вече!!!!10 месеца - и не ме дразнят когато някой до мен пуши!!! Много съм щастлива!!!Съветвам всеки, който е взел решение, обърнете вниманието на вашето решение. че искате наистина да спрете да пушите прочетете книгата!!!Пожелавам ви успех!!!
nonet

Re: Аз не пуша вече- методът на Алън Кар

Мнениеот Камелия » 27 Юли 2012, 11:37

nonet написа::P Здравейте, искам да споделя с всички пушачи, които са решили, че е време вече да спрат цигарите, че методът на Алън Кар действа!!!! Аз прочетох книгата и от 15.09.2011 не пуша, ама наистина не пуша вече!!!!10 месеца - и не ме дразнят когато някой до мен пуши!!! Много съм щастлива!!!Съветвам всеки, който е взел решение, обърнете вниманието на вашето решение. че искате наистина да спрете да пушите прочетете книгата!!!Пожелавам ви успех!!!

Това ваше решение и стъпка са наистина достойни за похвала, надявам се наистина да се избавите завинаги от този вреден навик. Смятам, че подобни коментари във форума ще помогнат на повече хора да откажат цигарите.
Камелия

Мнениеот borisov87 » 03 Яну 2013, 16:03

Ами според мен човек трябва да спортува, аз лично до преди година и нещо само алкохол цигари и безсъние и после известно време имах и бая нерви и сега резултата е високо кръвно а съм на 25
borisov87

Мнениеот ninars » 03 Яну 2013, 16:12

За всеки влак си има пътници, но да не забравяме, че прекален светец и богу не е драг...
ninars

Мнениеот Dominator » 15 Фев 2013, 16:08

Предпочитам бойните спортове + малко фитнес за разнообразие. Цигарите в коша, никога не съм ги обичал, а не мога да разбера пушачите, да са пристрастени към нещо, което дори не ти доставя удоволствие. Чаша вино през зимата и 1-2 бири през лятото може, но другото си е свинска история, да се наливаш все едно е толкова неустоимо яко 8-)
Аватар
Dominator

ПредишнаСледваща

Назад към Профилактика и проблеми, свързани с начина на живот