В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
Не вярвам,че така лесно може да се отървем от цигарите, това е индустрия за страшно много пари,а този срок до 2050г. ми се вижда даже кратък за такава радикална промяна.
На мен срокът не ми се вижда кратък, но със сигурност и според мен няма как това да се случи, първо, че никой няма да има полза от това и второ ще има бунтове, със сигурност
Мисля си, че и трите могат да не се изключват взаимно, а да се допълват, на кой както му харесва, все пак всеки си има живот, аз не бих избрала нито едно от трите.
Krum написа:И трите дядо Попе! Нали знаете, човек не трябва да се лишава от удоволствията му.
Да, не трябва да си пречат едно на друго, а най-вече представи си фитнеса да пречи на алкохола, абсурд! Не бива да се избира, и трите, та да ти е мирна главата и аз съм на това мнение