Първите стъпки – Спиране на цигари:

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.

Re: Мъртвец ме гледа от кутията с цигари

Мнениеот roksana » 28 Сеп 2016, 10:18

Много хора предпочитат да си купуват тютюн и сами си свиват цигарите. Те не гледат никакви картинки и изобщо не обръщат внимание на подобни неща.
roksana

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Окт 2016, 13:47

roksana написа:Много хора предпочитат да си купуват тютюн и сами си свиват цигарите. Те не гледат никакви картинки и изобщо не обръщат внимание на подобни неща.

На тютюна не слагат ли вече и там някаква таква картинка??
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот fairy » 12 Окт 2016, 11:32

На тези кутии, които се купуват контрабандно и нямат бандерол, май няма никакви такива картинки. А много хора се снабдяват с такива цигари.
fairy

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Окт 2016, 15:04

fairy написа:На тези кутии, които се купуват контрабандно и нямат бандерол, май няма никакви такива картинки. А много хора се снабдяват с такива цигари.

О,да много , но пък и трудно се намират вече, едно време имаше един, който ни ги караше с колело до нас. :) Давидофф и Парламент пуших само контрабанда. :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 12 Окт 2016, 16:00

Абе аз напоследък не мога да си намеря такива цигари, нагала се все да си купувам легални. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот iwoni » 13 Окт 2016, 10:51

Локумът написа:Абе аз напоследък не мога да си намеря такива цигари, нагала се все да си купувам легални. :mrgreen:

И да гледаш гадните картинки, нали :mrgreen: ?
iwoni

Мнениеот Enjis » 19 Окт 2016, 14:13

Аз бих си взела една табакери и чиста работа. Всеки ден ще слгам цигарите в нея, но не искам да ми пречиняват това с тези ужасяващи картинки.
Enjis

Как спряхте да пушите цигари?

Мнениеот dinkog » 21 Окт 2016, 11:08

Много искам да откажа цигарите, защото заемат голяма част от деня ми, вредят ми , не се чувствам добре и сякаш дори и социално ми пречат. :roll: Интересно ми е, ако има бивши пушачи как са спрели да пушат, дали са използвали някакви добавки, лепенки, билки или друго, което може да е от полза при спирането на цигарите? :?:
Знам, че много хора успяват да спрат цигарите от раз, но как успявате да издържите на желанието да запалите цигара? :roll: Имам толкова сериозно изградени навици около тютюнопушенето, че когато не пуша в уреченото ми време сякаш нещо ми липсва. :front:
Помагайте да се откажа от цигарите, че вече ми продъниха джоба. :pistoldouble:
Аватар
dinkog

Re: Как спряхте да пушите цигари?

Мнениеот Jully » 21 Окт 2016, 12:24

При мен се случи някак си естествено спирането на цигарите. Първия път беше по неуспешно, не пуших 3 години, но следващия път ги спрях и вече 12 години не съм пушила.
Спирането на цигарите първия път съпроводих с хапването на доста солети, бях си взела и едни мъниста, които премятах през ръцете си и пиех чай от живовляк, уж потискал желанието за пушене. Бързо се отървах от навика, трудно беше първи дни, докато успея времето, в което паля цигара, да го запълня с нещо друго.
Аватар
Jully

Re: Как спряхте да пушите цигари?

Мнениеот pavleta » 21 Окт 2016, 13:34

Винаги съм пушила нередовно и малко и не ми е било проблем. Мисля, че трикът е в това да намериш начин да не мислиш за цигарите или по-скоро да намериш с какво да заместиш тяхната липса. По-добре да не е с храна :smile: .
pavleta

ПредишнаСледваща

Назад към Профилактика и проблеми, свързани с начина на живот