Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
16 Окт 2012, 14:30
Не че съм кой знае колко голям пияч, но днес се натъкнах на гюлова ракия - Гюловица. Само бях чувал за невероятния аромат и вкус на тази ракия, но сега ще имам възможност да я опитам. Знам, че се прави само на две места в България - в казанлъшко и в карловско. Смятам да си купя едно шише и да черпя с нея само най-важните си гости и приятели.
Някой да сподели впечатления от този еликсир?
16 Окт 2012, 16:45
Екзотична напитка е, удря в главата, защото е сладка. Бързо се изпива, внимавайте и внимателно подбирайте мезето.
16 Окт 2012, 17:16
SatanicMalfunctions написа:Екзотична напитка е, удря в главата, защото е сладка. Бързо се изпива, внимавайте и внимателно подбирайте мезето.

То хубаво ама на такава ракия какво да е мезето?
16 Окт 2012, 20:33
Снежана написа:SatanicMalfunctions написа:Екзотична напитка е, удря в главата, защото е сладка. Бързо се изпива, внимавайте и внимателно подбирайте мезето.

Аз май предлагам за ракия от рози мезето да е лека салатка и много студена вода, защото гюловата ракия е доста сладичка

Наздраве
17 Окт 2012, 10:19
jasmin написа:Снежана написа:SatanicMalfunctions написа:Екзотична напитка е, удря в главата, защото е сладка. Бързо се изпива, внимавайте и внимателно подбирайте мезето.

Аз май предлагам за ракия от рози мезето да е лека салатка и много студена вода, защото гюловата ракия е доста сладичка

Наздраве
Ох така като пишете, направо започнах да усещам вкуса й в устата си. Как да не си взема една бутилка еликсир с медицинска цел?
01 Ное 2012, 11:21
Не знам колко от вас са опитвали домашно приготвено бяло сладко, но смятам, че това ще е идеалното мезе за тази ароматна напитка. Наздраве от мен!
17 Ное 2012, 18:58
Forman написа:Не знам колко от вас са опитвали домашно приготвено бяло сладко, но смятам, че това ще е идеалното мезе за тази ароматна напитка. Наздраве от мен!
Много странно. Сладко с ракия

Опитвал ли си го?
04 Яну 2013, 13:51
А от какво се прави тази гюлова ракия защото името нищо не ми говори
21 Фев 2013, 13:30
Е кака от какво от рози

Има много специфичен вкус и аромат, но ако се прекали идва таковааааа главоболие, че...
27 Ное 2014, 17:21
Хе, никога не съм го опитвала това!

Гюлова ракия !