Търся консултация относно травми на черепа.

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Търся консултация относно травми на черепа.

Мнениеот Мърморка » 19 Окт 2012, 19:44

Здравейте!
Дано не ви се стори несериозно, но търся консултация от професионалист не защото имам здравословен проблем, а защото пиша снига.
Накратко - главния ми герой е обвинен в убийство. Нанесъл е побой на свой приятел, който впоследствие умира. Първоначалното мнение е, че смъртта е поради това, че е паднал назад и е ударил главата си в ръба на стъпало. После трябва да се докаже, че минути след побоя друг човек е довършил покойния, като го е ударил с тежък предмет.
Въпросът ми е има ли медицински обосновано обяснение за разликата между двата удара. Доколкото търсих информация в нета, такива удари се обясняват с удар С или ВЪРХУ тежък предмет. Различна ли е фрактурата, когато ударът е при падане и когато той е нанесен от близко разстояние, със силен замах.
Благодаря ви предварително!
Мърморка
 
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Окт 2012, 19:31

Re: Търся консултация относно травми на черепа.

Мнениеот the princess » 20 Окт 2012, 16:55

Много интересно, дано да имаме щастието да прочетем романа след време. Дано да се намерят специалисти, които биха ви помогнали в случая! Успех!
the princess
 
Мнения: 117
Регистриран на: 13 Мар 2012, 10:30


Назад към Хоби и развлечения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта