Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
20 Юли 2015, 16:10
Четох за пречистване с оризм, според това на колкото си години толкова дни се прави пречистването. Слага се ориз лъжички според годините и се полива с вода и се прибира в хладилника, всеки ден се вари и яде по 1 лъжица.
20 Юли 2015, 16:57
Lili_pili написа:Четох за пречистване с оризм, според това на колкото си години толкова дни се прави пречистването. Слага се ориз лъжички според годините и се полива с вода и се прибира в хладилника, всеки ден се вари и яде по 1 лъжица.
Майка ми сега го изпробва тоав, не знам обаче какво се очаква като краен резултат.
01 Сеп 2015, 14:32
rabotnata pchela написа:Lili_pili написа:Четох за пречистване с оризм, според това на колкото си години толкова дни се прави пречистването. Слага се ориз лъжички според годините и се полива с вода и се прибира в хладилника, всеки ден се вари и яде по 1 лъжица.
Майка ми сега го изпробва тоав, не знам обаче какво се очаква като краен резултат.

А дали е подходящо за по-млади, май е по-подходящо за възрастни
10 Мар 2016, 15:31
Добър начин е да се подложите 1-2 седмици на хранене само с пресни плодове и зеленчуци, в комбинация с малко хляб, веднага ще усетите невероятните ползи върху организма ви :)
10 Мар 2016, 16:49
Malina написа:Добър начин е да се подложите 1-2 седмици на хранене само с пресни плодове и зеленчуци, в комбинация с малко хляб, веднага ще усетите невероятните ползи върху организма ви :)
Не изпитваш ли умора и замайване, когато смениш рязко хранителния си режим и минеш главно на сурова храна?
15 Юни 2018, 15:32
Хората приемат за прочистваща диета да ядат само плодове дълго време, или пък да карат на чай и ябълки, пък и от време на време някой морков. Каквото и да се избере, най-добре е то да бъде пълноценно и да не ни създава дискомфорт, защото това не е здравословно.