Стара Загора: Европейската седмица на градовете и регионите

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Стара Загора: Европейската седмица на градовете и регионите

Мнениеот FramarLekari » 31 Окт 2012, 16:40

Дните на отворените врати се пренасят от Брюксел в Стара Загора


„Интеграция чрез сближаване” е част от инициативите „Европа в нашия град”, съпътстващи Европейската седмица на градовете и регионите Open days, която се проведе в Брюксел от 8 до 11 октомври 2012 г. Чрез нея Дните на отворените врати се пренасят от Брюксел в Стара Загора. На срещата, която ще се проведе на 5.11.2012 г. от 10,30 ч. в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески” ще се обсъдят големите европейски предизвикателства и представянето на Стара Загора и региона пред Европейските институции, както и възможностите за нови инициативи.
На срещата ще бъде представена кратка информация за участието на Стара Загора в «Дните на отворените врати” по време на X-та Европейска седмица на градовете и регионите в Брюксел. Предизвикателствата пред регионалното развитие на България през следващия програмен период на ЕС ще разясни доц. Стелиян Димитров от Софийския университет „Св.Кл. Охридски”.
С презентации ще участват Областният информационен център, партньор в усилията за привличане на Европейски средства за местно и регионално развитие, и Агенцията за регионално икономическо развитие, приемна структура на EИЦ от мрежата „Европа-Директно“. Ще бъдат представени важни европроекти на общините Стара Загора и Раднево. Очаква се в срещата да участват българският евродепутат Илиана Иванова, както и представители на общинските и държавни структури в региона, Тракийския университет, Търговско- промишлената палата, Стопанската камара, медиите и др.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Стара Загора: Европейската седмица на градовете и регионите

Мнениеот delchev » 29 Авг 2019, 09:29

"Европейци сме ний, ама все не дотам" ... Нали знаете кой го е казал и преди колко години? Ами, все още е вярно, за съжаление!
delchev
 
Мнения: 102
Регистриран на: 03 Авг 2019, 20:00

Re: Стара Загора: Европейската седмица на градовете и регионите

Мнениеот Паулу Коелюв » 18 Ное 2019, 12:15

delchev написа:"Европейци сме ний, ама все не дотам" ... Нали знаете кой го е казал и преди колко години? Ами, все още е вярно, за съжаление!


Алековият Бай Ганьо, разбира се... и си прав - още е вярно... Само едно не мога да разбера - всички държави покрай нас станаха европейски, само ние все още сме "все не дотам"... Що така бе?!?
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта