Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
22 Апр 2011, 10:37
Хубаво е да се живее балансирано!
09 Май 2011, 15:48
Ivaylo написа:Хубаво е да се живее балансирано!
Абе балансирано, балансирано ама когато бачках повече от 8 часа на ден пиех витамини и ме държаха много на крака. По-рядко се уморявах и имах сравнително добър тонус.
24 Сеп 2011, 20:22
Искам да попитам мога ли да пия витамини A-Z и калмацин едновременно. Има ли опасност от предозиране с минерали
27 Сеп 2011, 09:14
Maryana63 написа:Искам да попитам мога ли да пия витамини A-Z и калмацин едновременно. Има ли опасност от предозиране с минерали
Не мисля, че може да стане предозиране!
11 Окт 2011, 14:07
Току що прочетох, че
Витамините с желязо се оказват вредни за повечето хора. Ужас и безумие

, на кого да вярваме и какво да пием вече???? Все пак песничката " Зеленчуци, който не яде..." си е все така актуална

.
24 Окт 2011, 13:17
Аз съм за естествените витамини. Много безотговорно постъпваме понякога с витамините на таблетка. Хапваме ги като бонбони направо.
28 Окт 2011, 14:54
Според вас могат ли да се разделят витамините на такива за мъже и за жени? И каква ли трябва да е разликата?
28 Окт 2011, 19:26
Не бих ги разграничила като мъжки и женси, по-скоро като количествен прием. Ето сега, моя приятел приема допълнително цинк с витамин C, защото той спортува и както е известно с потта Цинка се отделя. Тези липси дават оражение върху състоянието на организма. За жените пък е полезно да се приема В9 /Фолиева киселина/, особенно в периода преди бремеността и по време на първите три месеца от самата бременност.
31 Окт 2011, 18:12
valiart написа:Не бих ги разграничила като мъжки и женси, по-скоро като количествен прием. Ето сега, моя приятел приема допълнително цинк с витамин C, защото той спортува и както е известно с потта Цинка се отделя. Тези липси дават оражение върху състоянието на организма. За жените пък е полезно да се приема В9 /Фолиева киселина/, особенно в периода преди бремеността и по време на първите три месеца от самата бременност.
Много си наясно, браво, аз пия витамини веднъж годишно горе-долу
02 Ное 2011, 17:23
И на мен ми изглеждаше странно витамини за жени и витамини за мъже, но се предлагат.
ДЖЕЙМИСЪН ВИТА-ВИМ са за жени, а
ДЖЕЙМИСЪН ПАУЪР са за мъже.Странно нали?