Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Витамините - естествени v/s синтетични

22 Апр 2011, 10:37

Хубаво е да се живее балансирано!

09 Май 2011, 15:48

Ivaylo написа:Хубаво е да се живее балансирано!

Абе балансирано, балансирано ама когато бачках повече от 8 часа на ден пиех витамини и ме държаха много на крака. По-рядко се уморявах и имах сравнително добър тонус.

24 Сеп 2011, 20:22

Искам да попитам мога ли да пия витамини A-Z и калмацин едновременно. Има ли опасност от предозиране с минерали

27 Сеп 2011, 09:14

Maryana63 написа:Искам да попитам мога ли да пия витамини A-Z и калмацин едновременно. Има ли опасност от предозиране с минерали

Не мисля, че може да стане предозиране!

11 Окт 2011, 14:07

Току що прочетох, че Витамините с желязо се оказват вредни за повечето хора. Ужас и безумие :o :o , на кого да вярваме и какво да пием вече???? Все пак песничката " Зеленчуци, който не яде..." си е все така актуална :).

24 Окт 2011, 13:17

Аз съм за естествените витамини. Много безотговорно постъпваме понякога с витамините на таблетка. Хапваме ги като бонбони направо.

28 Окт 2011, 14:54

Според вас могат ли да се разделят витамините на такива за мъже и за жени? И каква ли трябва да е разликата?

28 Окт 2011, 19:26

Не бих ги разграничила като мъжки и женси, по-скоро като количествен прием. Ето сега, моя приятел приема допълнително цинк с витамин C, защото той спортува и както е известно с потта Цинка се отделя. Тези липси дават оражение върху състоянието на организма. За жените пък е полезно да се приема В9 /Фолиева киселина/, особенно в периода преди бремеността и по време на първите три месеца от самата бременност.

31 Окт 2011, 18:12

valiart написа:Не бих ги разграничила като мъжки и женси, по-скоро като количествен прием. Ето сега, моя приятел приема допълнително цинк с витамин C, защото той спортува и както е известно с потта Цинка се отделя. Тези липси дават оражение върху състоянието на организма. За жените пък е полезно да се приема В9 /Фолиева киселина/, особенно в периода преди бремеността и по време на първите три месеца от самата бременност.

Много си наясно, браво, аз пия витамини веднъж годишно горе-долу

02 Ное 2011, 17:23

И на мен ми изглеждаше странно витамини за жени и витамини за мъже, но се предлагат.ДЖЕЙМИСЪН ВИТА-ВИМ са за жени, а ДЖЕЙМИСЪН ПАУЪР са за мъже.Странно нали?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4