Стара Загора:Дни на отворени врати от Брюксел в Стара Загора

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Стара Загора:Дни на отворени врати от Брюксел в Стара Загора

Мнениеот FramarLekari » 09 Ное 2012, 12:07

Дните на отворените врати се пренесоха от Брюксел в Стара Загора


На 5 ноември Община Стара Загора проведе среща по инициативата „Европа в моя град/регион“ като продължение на Седмицата на градовете и регионите в Брюксел „Дни на отворените врати“ 8-11 октомври 2012.
Седмицата под наслов „Да направим разлика“ се провежда за 10 година и събира представители на местните и регионални власти от Европа, европейските институции, академични институции и банки за обмен на идеи и добри практики, за дебати, за създаване нови партньорства с провеждане на повече от сто семинара, изложби и пр. В един от тези семинари Община Стара Загора представи проекта за модернизиране на градския транспорт, финансиран от Оперативна програма Регионално развитие.
Срещата в Стара Загора, открита от зам.- кмета Иванка Сотирова, премина под наслов „Интеграция чрез сближаване“. Доц. Стелиян Димитров от СУ „Св. Климент Охридски“ представи регионалното развитие на България и предизвикателствата през следващия програмен период. Ева Паунова – сътрудник на българския евродепутат Илиана Иванова, се спря на нейната работа в Европейския парламент по въпросите на премахване ограниченията за българи на европейския трудов пазар, успешните кампани в страната ни за безопасност по пътищата, за доброволчество сред младежите. Тя влезе в пряк диалог с присъстващите и ги призова да бъдат активни граждани и да използват всички възможности, които им се предоставят от европейските програми.
Община Стара Загора представи пред разнообразната публика изпълнявания в момента Проект за подготовка на интегриран план за градско развитие и възстановяване с вече избраните зони за въздействие. Община Раднево информира за проекта си за изграждане на атрактивен археологически парк, финансиран по Оперативна програма Регионално развитие.
На срещата присъстваха още зам.-кметът Янчо Калоянов, главният архитект Иван Кирчев, експерти от община Стара Загора и други общини от областта, ректорът на Тракийски университет проф. Иван Станков, преподаватели и студенти по регионална икономика, директори на библиотеки, неправителствени организации, медии и др.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Стара Загора:Дни на отворени врати от Брюксел в Стара Загора

Мнениеот Мики Маус » 28 Авг 2019, 10:10

Ами много хубаво! Да видим тази година в деня на Стара Загора какво ще отчетат управниците. Дали поне малко от Брюксел е преминало през тези отворени врати към Стара Загора? :wink:
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49

Re: Стара Загора:Дни на отворени врати от Брюксел в Стара Загора

Мнениеот Пламена И. » 20 Ное 2019, 20:36

Мики Маус написа:Ами много хубаво! Да видим тази година в деня на Стара Загора какво ще отчетат управниците. Дали поне малко от Брюксел е преминало през тези отворени врати към Стара Загора? :wink:


Много хубави неща се направиха от тогава насам в Стара Загора и продължават да се правят.
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron