Стара Загора:Дни на славейковото изкуство

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Стара Загора:Дни на славейковото изкуство

Мнениеот FramarLekari » 12 Ное 2012, 16:39

Дни на Славейков в Стара Загора


Навършват се 55 години от основаването на Второ основно училище „Петко Р. Славейков” в Стара Загора и 185 години от рождението на поета, чието име носи училището. Преди 130 г. е била построена сградата, в която се помещава то днес.
Повече от месец продължава богатата програма, посветена на годишнините. Тя е изпъстрена с изложби, състезания, конкурси, в които се включват талантливите възпитаници на училището.
Утре от 12,15 ч. започват спортни прояви с демонстрации, а на 14 ноември от 18,30 ч. на втория етаж и партера ще бъде открита експозиция за П. Р. Славейков.Тържествата приключват с концерт в ДТ „Гео Милев”. На следващия ден от 19.00 ч. в „Библиотеката“ учители ще представят свои творби на арт-кафе.
Тържествата приключват на 29-30 ноември с празничен концерт в Драматичен театър „Гео Милев”.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Стара Загора:Дни на славейковото изкуство

Мнениеот iriny » 28 Авг 2019, 10:25

Второ основно училище „Петко Р. Славейков” в Стара Загора е сред елитните училища в града. Чувам много добри отзиви за качеството на преподаване и за извънкласните дейности. Предполагам, че интересът към него е голям и местата за първокласници са ограничени. Догодина детето ми ще тръгва на училище и бих искала да го запиша във Второ основно. Някой има ли наблюдения по въпроса?
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: Стара Загора:Дни на славейковото изкуство

Мнениеот Пламена И. » 15 Ное 2019, 20:02

iriny написа:Второ основно училище „Петко Р. Славейков” в Стара Загора е сред елитните училища в града. Чувам много добри отзиви за качеството на преподаване и за извънкласните дейности. Предполагам, че интересът към него е голям и местата за първокласници са ограничени. Догодина детето ми ще тръгва на училище и бих искала да го запиша във Второ основно. Някой има ли наблюдения по въпроса?


Училището наистина е сред най-добрите в Стара Загора. Няма да сбъркаш, ако запишеш детето си там.
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron