Бургас: Малък градски театър с постановка в Бургас

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Бургас: Малък градски театър с постановка в Бургас

Мнениеот FramarLekari » 13 Ное 2012, 16:27

Малък градски театър гостува в Бургас с черната комедия „Демонът от Скопие”

Най-новият спектакъл на Малък градски театър “Демонът от Скопие” ще гостува в Бургас на 26 ноември. Постановката на Дино Мустафич ще се играе в Дома на Народната армия /ДНА/ в морския град, а началото е 19,00 часа.
„Демонът от Скопие” е черна комедия, която към финала започва да клони към социална утопия, за да се върне отново в руслото си с неизбежно примирение, че в мутризирания балкански свят въздаването на справедливост е възможно само в мечтите. С визията на Жельо Желев, интонациите на Георги Първанов и жестовете на Бойко Борисов, когато прерязва поредната лента, актьорът Владо Пенев ще направи невероятното: ще оправдае народното отмъщение.
Главната роля в спектакъла е поверена на Филип Аврамов /Коце/, който влиза в образа на демона на справедливостта. Аврамов играе в комедийния сериал „Домашен арест”, помним го от знаковия за българското кино филм „Писмо от Америка”, а само преди няколко месеца грабна наградата за най-добър актьор на фестивала „Златната роза” във Варна.
В ролите любителите на театралното изкуство ще видят още Ирини Жамбонас, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Петър Калчев, Евгени Будинов, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Илка Зафирова, Иван Петрушинов.
В оригинал пиесата носи заглавието Демонът от Дебър мaaлo и е написана по поръчка на Dramski театър, Скопие за неговата 60-та годишнина като авторът Горан Стефановски е разиграл брутално канибалска история, реципрочна на социалния канибализъм, който връхлетя Балканите.
„Демонът от Скопие” е и смешна, и тъжна, и истинска, и абсурдна история за балканските ни нрави, която няма да ви остави да скучаете.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Бургас: Малък градски театър с постановка в Бургас

Мнениеот MaxiMillion » 26 Авг 2019, 21:42

Бургас си е град, в който има много култура. Театри, кина, какво ли не...
MaxiMillion
 
Мнения: 51
Регистриран на: 27 Яну 2019, 19:23


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта