Бургас: "Музикалният Бургас" - фестивал

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Бургас: "Музикалният Бургас" - фестивал

Мнениеот FramarLekari » 21 Ное 2012, 14:17

„Музикалният Бургас“ с пореден концерт през ноември

Пети пореден концерт от програмата на фестивала „Музикалният Бургас“ ще се проведе този петък, 23 ноември, от 18.00 часа в Културен център Морско казино, зала „Петя Дубарова“.

Участници в ноемврийското издание на събитието, представящо бургаски музикални семейства и техни приятели, са акордеонистите Елена Величкова–Стефанова и Радостин Стефанов. На сцената с тях ще излязат още Галя Гильова – изпълнител на народни песни, Иво Гильов – гайда, Стоян Георгиев – тъпан и Смилена Смилкова – пиано.

В програмата са включени произведения на Бах, Пиацола, Андре Астие, Галиано, др., както и български фолклор – право, четворно хоро, тракийска ръченица, др.

Идеята на проекта „Музикалният Бургас“ - инициатива на Община Бургас, е да покаже музикалния потенциал на града и да поощри предаването и развитието на творческия талант на следващите поколения. Фестивалът е в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.

Следващото, Коледно издание на събитието очаквайте на 11 декември.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Бургас: "Музикалният Бургас" - фестивал

Мнениеот delchev » 29 Авг 2019, 09:46

Бургас си е Бургас! И през лятото, и през зимата има какво да се види там. Музикалните прояви винаги са на ниво. Но честно казано, през лятото е по-готино! :wink:
delchev
 
Мнения: 102
Регистриран на: 03 Авг 2019, 20:00

Re: Бургас: "Музикалният Бургас" - фестивал

Мнениеот marchinko73 » 18 Ное 2019, 12:25

delchev написа:Бургас си е Бургас! И през лятото, и през зимата има какво да се види там. Музикалните прояви винаги са на ниво. Но честно казано, през лятото е по-готино! :wink:


И какво ще му гледаш на Бургас през зимата? Пълно мъртвило! Лятото си е друго нещо.... :wink:
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта