Русе: Представяне на книгата "Войник" на Калин Терзийски

Бизнес, политика, шоубизнес, забава или всичко от света около нас.....по дати

Русе: Представяне на книгата "Войник" на Калин Терзийски

Мнениеот FramarLekari » 22 Ное 2012, 17:57

ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА „ВОЙНИК” НА КАЛИН ТЕРЗИЙСКИ

26-ти НОЕМВРИ – 19.30 часа, среща с автора Калин Терзийски в КАФЕ-БИБЛИОТЕКА ВН.

Всички желаещи да присъстват на премиерното представяне на тази невероятна книга, излязла от печат само седмица преди гостуването на автора й в Русе на 26-ти ноември да заповядат от 18.00 в Регионална библиотека „Любен Каравелов” – гр. Русе.
Онези от вас, които биха желали и нещо повече, като автограф или пък да се запознаят лично с него:
19.30 часа в Кафе-библиотека ВН – СРЕЩА С АВТОРА.
Войник е роман за израстването на мъжа. Двама приятели пътуват заедно из зимна България и си спомнят военната служба, която са изкарали заедно точно на ръба на новото време – 1988–1990-а. Двамата са на средна възраст – възрастта на обезсърчаването и колебанията. Пред тях има неясно бъдеще. Представители са на това поколение, което загуби всички стабилни ценности и устойчиви ориентири в живота си. И отчаянието винаги дебне зад гърба им – съвсем близо. Не случайно романът носи подзаглавие: Упование за обезсърчените. Той е едно препускане през времето и през съдбите - с търсене на нови устои за разклатения от бурите на съвремието Живот.
Но освен това – романът е и документ на последните 30 години – изпълнен с горчив хумор, лютива ирония и сладка тъга. Както и музиката на Дорс и Джими Хендрикс.
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Русе: Представяне на книгата "Войник" на Калин Терзийски

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 26 Авг 2019, 13:59

Една от добрите съвременни български книги, която съм чел напоследък. Калин Терзийски наистина ми харесва като писател. Книгата "Войник" би допаднала на много българи на "средна" възраст, особено на мъжете, които в края на 90-те години на миналия век са били в казармата. Препоръчвам! :smile:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Русе: Представяне на книгата "Войник" на Калин Терзийски

Мнениеот marchinko73 » 18 Дек 2019, 13:10

Лош Холестерол 007 написа:Една от добрите съвременни български книги, която съм чел напоследък. Калин Терзийски наистина ми харесва като писател. Книгата "Войник" би допаднала на много българи на "средна" възраст, особено на мъжете, които в края на 90-те години на миналия век са били в казармата. Препоръчвам! :smile:


Интересна ще е... има ли я по книжарниците още?
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00


Назад към Медиен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта