Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

За ангелите в живота ни !

07 Апр 2011, 11:26

Живеем в общество, в което законите за взаймоотношенията се диктуват от личните морални качества на всеки от нас. Всеки ден срещаме различни хора , с различен енергиен заряд. Всеки ден се доказваме или губим , но всичко което ни се случва е огледално отражение на нашето Аз в очите на другите.
Хората са различни , едни изпитват детска радост при среща с нас , други неприязън , трети са заети със себе си повече и не ни забелязват. Но благодарение на всички тези хора , нас ни има и ние сме това което сме.
Да благодарим на приятелите ни , те са двама, трима , че ги имаме ;
Да благодарим на „неприятелите“ , и те са двама, трима , че ги имаме;
Да благодарим на тези които не ни забелязват , така обръщаме повече внимание на себе си !
Всички те са ангели в живота ни , и ни пазят , едни от самите нас, другите от самите тях 
А и едните и другите допринасят за нашето духовно усъвършенстване.
Благодаря ви , че ви има , така Светът ми е по богат !

Re: За ангелите в живота ни !

13 Апр 2011, 20:30

Хм, ти остави ангелите, а дяволите, дяволите... :lol:

21 Апр 2011, 00:42

Ангелите освен видими, могат да бъдат и невидими, да ни помагат без да знаем, а само да усещаме тяхното присъствие и подкрепа! Трябва да сме благодарни за всеки ден, който сме на земята и усещаме Слънцето, Дъжда, Вятъра и им се наслаждаваме като хора!
Трябва да Благодарим на близките и приятелите ни, че ни дават сили да се борим и да продължаваме да Живеем, трябва да Благодарим на враговете ни, че с критиките си ни стимулират да живеем и да творим! Трябва да Благодарим и на онези, които вече не са сред нас, но винаги, ще ни топлят с обичта и грижите си!

31 Окт 2011, 09:55

Вие наистина ли вярвате в ангели? Много странно, това е май предмет на евангелистите, те вярват на подобни неща.

31 Окт 2011, 11:33

В живота ни има хора, които изпълняват ролята на ангели, това са хората, които винаги са до нас, притичват се на помощ в най-трудните моменти и благодарение на тях всичко е по-лесно. Обичам ангелите в моя живот.

01 Ное 2011, 10:55

lallali написа:В живота ни има хора, които изпълняват ролята на ангели, това са хората, които винаги са до нас, притичват се на помощ в най-трудните моменти и благодарение на тях всичко е по-лесно. Обичам ангелите в моя живот.

Това е приказка!

08 Ное 2011, 19:53

Мдааа и аз имам двама трима приятели, които наистина ми действат облагородяващо така да се каже. Опитомяват лудите ми пориви, за което съм им много благодарна! Те наистина са моите ангели...

09 Ное 2011, 14:55

Аз също мисля, че ангелите съществуват. Вярвам, че има някой, който покровителства над мен и ме подкрепя във всяко едно начинание.

15 Окт 2018, 13:21

Това с ангелите е женска работа.

15 Окт 2018, 14:03

ПросълзиФ са! Като една жена. :lol: Но обещавам, че когато един ден спечеля Оскар за нещо, ще си имам подготвена реч за случая. Почвам да тренирам от сега :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: