Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Имуностимуланти: Респивакс или Бронховаксом?

03 Яну 2017, 10:26

И двата продукта са добре, но май повече предпочитаме натуралните неща и витамините, но у нас дъщеря ми бие респивакс целия зимен сезон. Бронховаксома мисля, че е по-скоро за превенция на пневмонии или след изкарани такива.

12 Яну 2017, 14:43

Сега с тоя гаден грип доста са изчерпани количествата, трудно намерих респивакс.

11 Фев 2017, 12:08

Fancy написа:Сега с тоя гаден грип доста са изчерпани количествата, трудно намерих респивакс.

Той какво общо има с грипа, не се ли пие предварително?

Re: Топ 5 природни имуностимуланти

28 Мар 2017, 15:40

те са си някои, които са добре известни, мед лимон, джинджифил ;) всякакви такива неща са полезни за нас и е добре да секонсумират редовно, дори и от деца.

03 Апр 2017, 19:17

Медът брои ли се за имуностимулант?

Аз мисля, че ако се хапват повече салати и полезни неща, както и по- малко вредни храни- това ще стимулира имунитета.

04 Апр 2017, 11:36

queenie написа:Медът брои ли се за имуностимулант?

Аз мисля, че ако се хапват повече салати и полезни неща, както и по- малко вредни храни- това ще стимулира имунитета.

Така е, само че тялото понякога има нужда и от малко целенасочено побутване. Медът и пчелните продукти са страхотни имуностимулатори, както и някои доказани билки, като джинджифилът, куркумата. :)

21 Апр 2017, 12:03

Използвам голяма част от тях, зимата у дома всеки ден пия джинджифил на чай, мед хапвам по 2-3 с.л. дневно, лимони във всеки чай и във водата. Това е моя топ 3 :)

24 Апр 2017, 17:07

лимонът е много важен да..има много свойства.

24 Дек 2017, 02:07

Аз съм много доволна от ТЕНОРОС. Вместо да се мажем с разни бабини рецепти, по-ефективно е и по-лесно е да си купим ТЕНОРОС - таблетки за смучене с много приятен вкус, които са без противопоказания и странични действия, за разлика от някои капки за нос. Тенорос - могат да се използват и от деца, бременни жени, кърмачки и диабетици. Тенорос е нов австрийски природен продукт, който бързо отпушва носа и спира хремата. На мен много ми помага при настинка и грип, когато имам хрема или носа ми е запушен. Освен това укрепва имунната система. Всички приятели и познати много го харесват и постоянно го ползват при проблем с хремата и запушения нос.

01 Сеп 2018, 08:39

Май у нас повече залагаме на естествените процеси и не търсим допълнителни буустъри на здравето, но лимонът у нас се обича като плод, така че се консумира често, от там нататък следва меда, който за зимните месеци участва дейно в ежедневнието, под формата на чай.
Хапваме си много зеленчуци, от зимните кореноплодни, така че гледаме да се храним разнообразно и да има от всичко. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8