Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Модерен ли е френският маникюр?

12 Дек 2012, 14:32

През последните няколко години сме свидетели на цели картини, оживяващи по дамските нокти. Блестящи камъчета, цветенца, рисунки…наскоро една позната си направи маникюр с коледни елхички. Вярно, че е в унисон с коледния дух, но аз лично смятам, че подобни експерименти са доста инфантилни.
Какво става с любимите на много жени перлени лакове и стилният френски маникюр? Смятам, че той никога няма да излезе от мода. Класиката си е класика!
Жената в малка черна рокля, перли и френски маникюр винаги е на мода и винаги ще изглеждате неотразима.Тя е уверена и няма да предпочете масовото, а ще разпръсква собствен стил. Бъдете уверени дами! Нужни са ви само повод и комплект за френски маникюр…Съгласни ли сте?

Re: Модерен ли е френският маникюр?

12 Дек 2012, 20:40

Да актуален е все още френския маникюр Макар че вече има и модерна ноктопластика :lol: Той е като нещо класическо

13 Дек 2012, 12:30

За мен френският маникюр и лакираните в яркочервен цвят нокти винаги ще са актуални. Те са си класика...

19 Дек 2012, 20:15

Обожавам френски маникюр и мисля,че никога няма да излезне от мода въпреки,че вкарват много новости в тази област.

23 Дек 2012, 22:45

Харесва ми френският съчетан с нещо семпло нарисувано като цветенце,листенца, пеперудка или други.

25 Дек 2012, 22:46

На мен не ми харесва. Много се акцентура върху нокъта и дори ми е отблъскващо. Наскоро видях такъв педикюр - гаднооо

21 Фев 2013, 11:19

Мисля, че ще бъде модер3ен винаги (даже в момента съм с такъв) :) А сега пък е модерен и в различни цветове :)

21 Фев 2013, 12:32

напълно съм съгласна! класика! обожавам го-толкова нежност и чистота придава-според мен винаги ше бъде модерен 8-)

21 Фев 2013, 14:22

Абсолютно! Червеният изчистен цвят и френският маникюр винаги ще са на мода!

21 Фев 2013, 14:27

Винаги ще е актуален! Аз харесвам изчистен френски маникюр...без цветенца, листенца, точици и подобни
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3