Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вегетарианците са по-добри в леглото

22 Дек 2014, 16:59

Pipilota написа:Не съм била с вегетарианец, но пък нали знаете, че говорят за мъжете, които са добри в леглото, че са тигри, така че кой е виждал тигър, който не яде месо. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: У вас май сте привърженици на месото, а? :lol: :P
Аз не вярвам, че храната има значение :))

05 Яну 2015, 16:35

Snejna написа:
Pipilota написа:Не съм била с вегетарианец, но пък нали знаете, че говорят за мъжете, които са добри в леглото, че са тигри, така че кой е виждал тигър, който не яде месо. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: У вас май сте привърженици на месото, а? :lol: :P
Аз не вярвам, че храната има значение :))

Надяваме се по-скоро, че храната няма значение, докато не бъдем и с вегетарианец няма как да знаем, но все пак всичко опира до човека, може би трябва половинката си да я научим да откаже месото и тогава да се направи реална съпоставка. :roll:

06 Яну 2015, 18:04

ЛЪЖА Е! :)) Само лъвове сме събрани :lol: :lol: :lol: питайте лъвиците, че сме много добри месоядните ;)

06 Яну 2015, 18:11

mix_twix написа:ЛЪЖА Е! :)) Само лъвове сме събрани :lol: :lol: :lol: питайте лъвиците, че сме много добри месоядните ;)

И моят мъж това го твърди :))

07 Юли 2015, 13:33

Kaya написа:
mix_twix написа:ЛЪЖА Е! :)) Само лъвове сме събрани :lol: :lol: :lol: питайте лъвиците, че сме много добри месоядните ;)

И моят мъж това го твърди :))

Факт, все сме лъвове и тигри, ама като ги знам тея котки с какви размери се хвалят по-добре да сме друго животно сякаш :lol:

08 Юли 2015, 15:33

Ми аз се чудя, като съм някакъв такъв никакъв по средата, щото не ям много месо, ама не е като пък да не ям въобще... Ше питам довечера и ше ви кажа утре.

08 Юли 2015, 16:49

Bass написа:Ми аз се чудя, като съм някакъв такъв никакъв по средата, щото не ям много месо, ама не е като пък да не ям въобще... Ше питам довечера и ше ви кажа утре.

Добре е да имаш второ мнение, ама точно жена си ли ще питаш, тя душата да не е ненормална да ти кажа, че вчера е било по-зле от днес, например :mrgreen: :mrgreen:

09 Юли 2015, 10:42

Bass написа:Ми аз се чудя, като съм някакъв такъв никакъв по средата, щото не ям много месо, ама не е като пък да не ям въобще... Ше питам довечера и ше ви кажа утре.

Ще правиш тест според това какво си ял преди секс ;) В единия път пържола, на другия зеле с моркови, после ще искаш сравнение.

09 Юли 2015, 10:44

annydance написа:

Добре е да имаш второ мнение, ама точно жена си ли ще питаш, тя душата да не е ненормална да ти кажа, че вчера е било по-зле от днес, например :mrgreen: :mrgreen:

Абе пак си зависи от отношенията, аз всичко си казвам, каквото и да ме питат :D Така, че с нетърпение чакаме мнението на жена ти :mrgreen: :mrgreen:

09 Юли 2015, 11:02

Ми, снощи секс нямаше. Преядохме и двамата - тя с пържола, аз с шопска салата. Т'ва е то - жуот.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5