Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

Мнениеот IVRO » 04 Яну 2013, 11:06

Една от най-дискутираните теми в пост празничните дни се оказа новогодишната реч на президента Росен Плевнелиев. Обръщението тази година бе придружено от снимки, разкриващи обаянието на българската природа. Това, което разбуни духовете и предизвика оживени дискусии в социалните мрежи обаче бе снимка с планински изглед от курорта Аспен в Колорадо, използвани да рекламира красотата на България.
Плевнелиев говори в обръщението си към нацията за неповторимата ни природа точно в момент, когато се вижда кадър с американския пейзаж.
Беше очевидно, че снимката не е "родна", коментират едни, според които гафът си е сериозен фалстарт за новата година…Някои обвиняват президента, а други го отдават на неграмотността на екипа монтажисти. Трети пък са харесали речта заради иновациите, които разчупват атмосферата в сравнение с досегашната ужасна скука. Те коментират, че досега не са се допускали подобни грешки, просто защото винаги ни се е четяло едно и също нещо, година след година ... Те питат …помните ли нещо от суховатите речи ... Вие как смятате?
Според мен тази реч определено ще се помни. Дискусиите за нея в първите дни на януари със сигурност са достигнали дори и до подпийналите и махмурлиите, които са я пропуснали в новогодишната нощ...
IVRO
 
Мнения: 199
Регистриран на: 12 Дек 2012, 10:42

Re: Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

Мнениеот victorYa » 04 Дек 2019, 22:32

Има да го търсим Росен Плевнелиев, защото сравнен с Радев, той е като великан. Не много висок, но това е проблем.
victorYa
 
Мнения: 28
Регистриран на: 25 Юли 2019, 19:38

Re: Новогодишната реч на Плевнелиев разбуни духовете

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 05 Дек 2019, 10:14

victorYa написа:Има да го търсим Росен Плевнелиев, защото сравнен с Радев, той е като великан. Не много висок, но това е проблем.


Ама как да не се юрнем да го търсим? ... с лупа! :lol: Радев поне е представителен. Като го гледаш до Доналд Тръмп направо си е убавец! :wink:
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта