Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
29 Сеп 2016, 10:58
Но пък обувките са проблем с роклите

. Не отива каква да е обувка.
29 Сеп 2016, 12:38
И аз не мисля, че при роклите всичко си подхожда, но ако носиш редовно рокли, то и обувките ще са съобразени с това облекло. Също и аз не мисля, че и на всички панталони всички обувки им отиват. :)
21 Ное 2016, 16:27
Предпочитам панталони, много по-удобно ми е, макар че често нося и поли и рокли. Общо взето, всичко, което е съобразено най-вече с настроението ми.
21 Ное 2016, 16:33
Панталон разбира се, причините са много. Рокля само по специални случаи...
21 Ное 2016, 16:39
Аз може и съм от малкото, които напоследък предпочитат да са с рокли, харесва ми удобството, че не се налага да търсиш там разни блузи и т.н. ;) Клиновете в наши дни са направо като чорапогащници и с хубава рокля набързо си облечен подходящо за всяко време, без това да е претенциозно. Като цяло сега е голямо предимство, че има хубави рокли, които са далеч от официалното и стават за ежедневна употреба, за мен е голямо облекчение.
21 Ное 2016, 21:10
Зимата предпочитам панталоните по разбираеми причини

. Даже не мога да се сетя дали имам рокля, която да обличам през този сезон. Иначе лятото по-често обличам рокли.
23 Ное 2016, 12:46
нямам предпочитания, най-добре да нося дънки, с тях ми е най-удобно.
02 Дек 2016, 03:23
Neven498 написа:Панталон разбира се, причините са много. Рокля само по специални случаи...

И аз съм така. С панталон се чувствам най-добре ама то не и всякакъв де. Харесвам малко по-разширени отдолу, които не ти очертават краката като клин..Такива не ми отиват. С моите панталони кракът изглежда по-строен, онези тесните са само за манекенките по 40 кила.

Рокли нося или по специален случай, или лятото - преди не носех ама последните години намерих много хубави дълги летни рокли, защото с къси не се чувствам комфортно.
02 Дек 2016, 11:48
Повече нося панталони и аз. Като облека рокля, се чувствам все едно е специален ден, самата аз специална и по-различна

.
02 Дек 2016, 13:36
Напоследък все гледам да съм в нещо удобно и все нося клинове. От както навлезнаха на мода клиновете, за мен това е най-добрия избор, само блузата е достатъчна да смени вида ти, а и подхождат както с високи обувки така и с маратонки, така че според повода не е нужно коренно да променяш гардероба си.