Slavena написа:Не вярвам много в здравословното хранене аз, но си падам по месото и ям най-често пилешко и любимо ми е със сусам и картофена салата.
maminka написа:Slavena написа:Не вярвам много в здравословното хранене аз, но си падам по месото и ям най-често пилешко и любимо ми е със сусам и картофена салата.
Е, то си е класика или пиленце с картофки... което и почти не е вредно
Monika_Spasova написа:maminka написа:Slavena написа:Не вярвам много в здравословното хранене аз, но си падам по месото и ям най-често пилешко и любимо ми е със сусам и картофена салата.
Е, то си е класика или пиленце с картофки... което и почти не е вредно
дам! То почти не е вредно хахаИ полето почти не еикартофите почти не са, а в комбинация - изобщо!
Bambaa написа:Имам един карфиол вкъщи, който се чудя какво да направя, ще ми се да е на саладка, но с какво мислите, че ще си подхожда?Сега като прочетох в друга тема за яйчен сос, то мисля така да направя, но кажете си пак мнението!
Mon_ton написа:Не се ли ползва карфиола суров, аз така го ям, не му правя никакви термични обработки. Но иначе обичам да го хапвам печен на грил само, с магданоз и зехтин, става много вкусно.
Yunona написа:Mon_ton написа:Не се ли ползва карфиола суров, аз така го ям, не му правя никакви термични обработки. Но иначе обичам да го хапвам печен на грил само, с магданоз и зехтин, става много вкусно.
И суров е вкусен, и маринован, и леко запечен - също
Сега се заемам да приготвя за утре за офиса и училище много интересна салата, чиято рецепта прочетох в последния брой на списание "Джой". Състои се от сварен и след това запечен на фурна с подправки нахут, настърган на едро суров карфиол (да изглежда като кус-кус), тънко нарязани червени камби, праскова (която заменям с круша), магданоз, мента и фета сирене. Има и интересен чесново-меден дресинг. Ммм...
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта