Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
08 Яну 2013, 16:17
Хайде да признаем кои домакински задължения ние мъжете правим от все сърце и кой от немай къде …Ето моите най-досадни:
1.Да оправям досадната висяща брава.
2. Мразя миенето на чинии, когато тя е в ПМС (пред менструален синдром).
3.Да сменям крушката.
4.Да чистя риба.
6.Да почиствам скарата.
7.Да пазарувам хранителни продукти (все нещо ще забравя)
18 Фев 2013, 22:30
мисля,че ако мъжът до теб те обича и подкрепя във всичко няма да има проблем с изброените дейности, а дори ще ги върши с удоволствие...
21 Фев 2013, 13:21
qna toneva написа:мисля,че ако мъжът до теб те обича и подкрепя във всичко няма да има проблем с изброените дейности, а дори ще ги върши с удоволствие...
Едва ли досадата от някои битовизми има нещо общо с любовта
Ако мъжът ми откаже да прави някои от горепосочените неща, не бих помислила, че не ме обича.
По темата:
Моят съпруг направо ненавижда да:
-мие чинии
-глади
-си прибира инструментите, когато майстори каквото и да е
-подрежда програмите на телевизора
-почиства филтъра на пералнята
21 Фев 2013, 13:25
Моят мрази да се свърта в кухнята. Не може да си изпържи дори едни яйца
21 Фев 2013, 16:25
А моят обича да готви, но...след него е потоп-100 мазни чинии, печката залята, олио чак на пода
Понякога предпочитам аз да сготвя, отколкото да разчиствам след него. Иначе е майстор-признавам, големи вкусотии сътворява.
21 Фев 2013, 17:12
Всички мъже мразят да мият чинии...според моите наблюдения. Само баща ми е изключение. Той обича да мие съдовете.Друг такъв ентусиаст не съм срещала.
21 Фев 2013, 23:24
Тате се впуска да домакинства, ама принца... свеки го е разглезила.
23 Фев 2013, 21:59
Абе, женската работа не е за мъже. И да искат да свършат нещо, го правят на две на три и айдеее...върви след тях и оправяй поразии!
26 Фев 2013, 11:59
Тате се впуска да домакинства, ама принца... свеки го е разглезила.

Това много ми хареса. Освен, че се разсмях, видях голяма истина в думите ти...
07 Мар 2013, 16:51
Когато мъжа няма желание да участва в домакинската работа, не трябва да се насилва- щото след това трябва да се върви след него. Най-много да изхвърли кошчето за боклук-там не може да се получи гаф.