Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
19 Дек 2014, 17:21
Не не мъжете трябва да са без шапка, но наистина са много кекави
19 Дек 2014, 18:05
Мъжките шапки са скучни, но ако имат нещо специално по тях.. може и да се приемат по-добре
21 Дек 2014, 17:27
Харесват ми мъжете с шапка, много е секси и бунтарско сякаш - добре изглежда

)
31 Авг 2015, 14:32
По-скоро ми е странно да видя мъж с шапка, шалът е друго нещо, но шапката определено ми изглежда ненормално.
31 Авг 2015, 15:12
S_Milenska написа:По-скоро ми е странно да видя мъж с шапка, шалът е друго нещо, но шапката определено ми изглежда ненормално.

Не мисля, че е толкова лошо, просто не сме свикнали за нас мъжете са издръжливи и нямат нужда от шапка. А и да си признаем, повечето хора изглеждат странно със шапки, аз приемам добре изглеждащи така само децата.
01 Сеп 2015, 12:08
Snejna написа:Мъжките шапки са скучни, но ако имат нещо специално по тях.. може и да се приемат по-добре
На мен същоп не ми харесва, но може би им предава малко хипсрътски вид, който в момента е адски модерен
08 Сеп 2015, 16:13
като дойде зимата няма пол, авжното е да е топло, аз ходя с шапка когато е много студено, иначе предпочитам да си вея голото теме.
13 Яну 2017, 15:07
Повечето мъже май слагат каквото им е под ръка, рядко забелязвам оригинални или стилни шапки върху мъжка глава

.
09 Мар 2017, 13:52
lussy написа:Повечето мъже май слагат каквото им е под ръка, рядко забелязвам оригинални или стилни шапки върху мъжка глава

.
то колко оригинални ис тилни шапки има за мъже, мъж с оригинална шапка се минава на другия тротоар.